Çoğuna hatta hepsine katılmıyorum o yüzden attım, genel olarak katılmadığım için beğenmeme atarım, burada bir problem yok. Her görüşe karşı herhangi bir argüman sunmak zorunda değilim. Çünkü bariz genelleme yapmışsın bu görüşü ciddiye almaya bile gerek yok, 1-2 kişi görüp de böyle bir genelleme yapmak ciddiye alınacak bir görüş değil.Bunu unutmuşum.
9. Üyeler bazen neye ve neden emoji attığını bilmiyor. Sırf tanındık, başkaları o emojiyi attı diye de atabiliyor.
Bu da son olsun.(Kızmayın he.
Genel değil tabii ki.)
@Kaays
Senin ''Beğenme'' atmana şaşırmadım zaten.Devam...
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
- Makaleler
- 7
Çoğuna hatta hepsine katılmıyorum o yüzden attım, genel olarak katılmadığım için beğenmeme atarım, burada bir problem yok. Her görüşe karşı herhangi bir argüman sunmak zorunda değilim. Çünkü bariz genelleme yapmışsın bu görüşü ciddiye almaya bile gerek yok, 1-2 kişi görüp de böyle bir genelleme yapmak ciddiye alınacak bir görüş değil.
Yazdıklarımın sonuna kadar arkasındayım. Forumlarda çok takılmıyorsanız belki bilemezsiniz böyle durumların olduğunu. Yazdığım yazıların arasında en az 1-2 tanesi forumda sürekli olan şeyler.
Siz forumda az takılıyorsanız ve bunları görmüyorsanız benim sorunum değil. 1-2 kişi görmekle de yazmadım bunları sevgili hocam. Bilmiş ol yani.
Zaten konunun bir coğu emojileriniz ile kaynıyor. Az çok bir anlam çıkarıyorum kendimce bu durumdan.
Yoksa beğenmeme emojisi atmanız gram umurumda değil.
Son düzenleme:
Sürekli forumdayım mesajımın az olması az takıldığım anlamına gelmez, sadece boş yapmıyorum benYazdıklarımın sonuna kadar arkasındayım. Forumlarda çok takılmıyorsanız belki bilemezsiniz böyle durumların olduğunu. Yazdığım yazıların arasında en az 2-3 tanesi forumda sürekli olan şeyler.
Siz forumda az takılıyorsanız ve bunları görmüyorsanız benim sorunum değil.
Yazdıklarınızın çoğu olmuyor, mesela bir konuda sürekli aynı mesajın olması bazıları ctrl + c ctrl + v yapıyor olabilir de bütün yazanlara aynı ihtamda bulunmak, saçmalık. Zaten konunun bir cevabı varsa başka ne yazılacak
Sevdiğiniz üyeler konusu, kime göre neye göre sallamasyon
Bir ürünün iyi olması tamamen kişiden kişiye göre değişir, kaliteli olmasından bahsediyorsan kaliteli olması başka iyi olması başka ona göre konuşacaksın, adam tasarımını beğenmez, kötü der o onun tercihi mesela.
Bir önerinin bariz olup olmayacağını nereden biliyorsun
Siyaset, herkesin, doğrudan meslek olarak yapmasa bile, bilmesi gereken bir şey, oy kullanıyoruz sonuçta bir fikir sahibi olmamız gerekiyor, yaşlılar gibi olmak istiyorsan orası başka. Bu yüzden siyaset konularının açılmasında bir problem yok o konuyu göz ardı edersin bitti gitti, adamlar oraya buton koymuşlar. Bak senin de çıkarların var. Kendi tükürdüğünü yalıyorsun haberin yok .d.
Emoji konusunda da o yorum ne emojisi hak ederse onu atıyor millet, saçmaysa gülünüyor mesela. Adamın içini nereden biliyorsun, veya o emoji atan iradesiz biri mi de, başkası ne atıyorsa onu atsın
- Makaleler
- 7
Bir ürünün iyi olması tamamen kişiden kişiye göre değişir, kaliteli olmasından bahsediyorsan kaliteli olması başka iyi olması başka ona göre konuşacaksın, adam tasarımını beğenmez, kötü der o onun tercihi mesela.
Reis sen ne diyorsun ya?
Sadece buna cevap vereceğim sonra kapatalım konuyu.
O kısımda fanboy olan insanlardan bahsediyorum. AMD'nin işlemcisi iyi ve herkes tarfından güzel ve kaliteli olarak kabul görmüş ise fanboy gelip "Bu işlemci çok ısınıyor ya, bu işlemci berbat kesinlikle alınmaz" demesi aşırı sinir bozucu ve yanlış bir davranış. Ben onu bunun için dedim.
Diğerlerine cevap vermeyeceğim.
Emoji konusunda da bir üyenin "doğrulanmış" veya tanındık olması yetiyor.
Son düzenleme:
Suriye iç savaşından itibaren ülkeye giren her göçmen gönderilmedilir. Dili, dini, ırkı, oturma izni veya vatandaş olması fark etmez.
Demek ki tecrübe etmiş ısındığınıReis sen ne diyon ya?
Sadece buna cevap vereceğim sonra kapatalım konuyu.
O kısımda fanboy olan insanlardan bahsediyorum. AMD'nin işlemcisi iyi ve herkes tarfından güzel ve kaliteli olarak kabul görmüş ise fanboy gelip ''Bu işlemci çok ısınıyor ya, bu işlemci'' berbat demesi aşırı sinir bozucu ve yanlış bir davranış. Ben onu bunun için dedim.
Diğerlerine cevap vermeyeceğim.
- Makaleler
- 7
Çok tartıştım, özellikle oyun konusunda, argüman sunan fanboylar başka ancak argüman sunmayan tek kelime ile kötülemeye çalışanlar başka, sen ne dedin mesela "'AMD ısınıyor. Kötü işlemci' diyorlar" dedin değil mi? Argüman sunmuş mu sunmuş haklıdır belki ancak, "bu çöp, bu b*k" falan diyenleri kastetseydin uzatmazdım zaten.
- Makaleler
- 7
Argüman sunmuş mu sunmuş haklıdır belki ancak, "bu çöp, bu b*k" falan diyenleri kastetseydin uzatmazdım zaten.
Fanboy birinden zaten farklı kelimeler az duyarsın hocam. Tamam cümlemde argüman verir gibi söyledim o konuda haklısın. Fanboy deyince zaten sürekli fikirlerinin uyuşmadığı, ortalığı karıştıran, çoğu şeye katılmayıp sallayan insan geliyor benim aklıma. Tabii ki normal tartışan fanboylar da var orası ayrı ama ben genellikle olumsuz ve sinir bozan insanlardan bahsediyorum.
Zaten ilk cümlemde "sinir olduğum davranışlar" dedim konunun dışında.