Linç yiyecek fikrinizi belirtin

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hans
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 236
  • Görüntüleme Görüntüleme 7B
Windows 7 ve Windows Vista SP2 birbirinin neredeyse aynıları, çoğu insan önyargılarıyla Vista'yı eleştiriyor hiç kullanmadan. Benim bilgisayarımda Vista kesinlikle daha performanslı çalışıyordu.

Türkiye ile olan dışında katılıyorum. Bir de idama katılmıyorum malum ülkemizde siyasi amaçlarla kullanılır.

İfadeler: xwa
Hocam bunun o kadar testi var şeyi var adamlar boşuna mı çıkardı onları? Yok valilik onaylı kampanya falan yapıyorlar stant açıyorlar. Hepsi gürültü ve görüntü kirliliği.
Devlette o kadar israf var ki, onlar bitirilse bunların parasına gerek kalmaz.

Evlilik belirli testler ve eğitimin sonucunda izin verilmesi lazım.

Küçükken Doraemon ve Tsubasa izlemiştim. Dediklerimde ciddiyim anime erkeği pısırıklaştırıyor.

İdam geri getirilmemeli kendisine iftira atılmış insanlar idam edilirse hakkına siz mi girmiş olacaksınız? Ek olarak hapishane suçlulara işkence gibi bir şey bence o daha iyi.

Devlette o kadar israf var ki, onlar bitirilse bunların parasına gerek kalmaz.

İktidar değişse onlar da azalacak. Ama onlar bu kadar insanın beynine işlemiyor. Ben her gün Instagram'da dolaşırken ya da sokakta yürürken beynimin derinliklerine kazınan yardım mesajlarını duymak zorunda değilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…