yilmazturk
Başarılı
Linux'a daha geçmedim ama yakında geçmeyi planlıyorum. Sizce hangi masaüstü ortamını kullanmalıyım? GNOME iyi midir?
Linux'a daha geçmedim ama yakında geçmeyi planlıyorum. Sizce hangi masaüstü ortamını kullanmalıyım? GNOME iyi midir?
Masaüstü ortamı olarak KDE ve GNOME öneririm.Linux'a daha geçmedim ama yakında geçmeyi planlıyorum. Sizce hangi masaüstü ortamını kullanmalıyım? GNOME iyi midir?
Laptop ise opsiyonel olarak GNOME, gelistiricilerin her guncellemede bir seyleri bozmasini istemiyorum diyorsan KDE, 4 2 arasi ramim var ve islemcim pentium 4lelre yarisiyor diyorsan XFCE, retro arayuzleri seviyorum ya da modifiye sahine cevirecegim diyorsan yine XFCELinux'a daha geçmedim ama yakında geçmeyi planlıyorum. Sizce hangi masaüstü ortamını kullanmalıyım? GNOME iyi midir?
macOS'ta kullandım. Dock olması eğer sorunsa seviyorum docku ve alışkınım.KDE Plasma. Windows'tan gelen birisi icin GNOME biraz kullanisi garip durabilir.
KDE'de Gnome'daki docka benzer şey yapılıyor mu?GNOME kullanacaksanız stable Debian kullanmalısınız. Ondan daha yeni her GNOME çökme tehlikesi yaratır.
Görünüş önemli değilse Cinnamon. Önemliyse KDE.