Linux ihtiyaç duyduğu zaman kullanılacak bir şey, ondan.Böyle videolar ezberletir öğretmez. Bende zorla kullanıma zorlamıyorum ama sanal makinede kullanılmaya çalışılırsa çok daha kolay öğrenildiğini o da görecek.
Detaylar
Kim cevapladı?
A
agg1401
Ziyaretçi
Kurmadan deneyin ve severseniz geçin. Windows'a bu kadar tapılmaz be!
Son düzenleyen: Moderatör:
Nefs İlmi
Üstün
- Makaleler
- 81
Linux Mint ile de gayet öğrenilebileceğini düşünüyorum. İlla Arch'la cebelleşmeye gerek yok. Arch başlangıç için çok şey öğretir mi, belki, ama Mint ile de gayet iyi bir şekilde öğrenilebileceğini düşünüyorum.
kali
Uzman
Çok dağıtım var fakat Mint ile devam edeceğim sanırsam.Bu arada aklıma geldi. Linux öğrenmek istiyorsan Arco acayip iyi.
Nefs İlmi
Üstün
- Makaleler
- 81
Ben öğrenmek istiyorsan diye dedim. Arco öğretir sana.Çok dağıtım var fakat Mint ile devam edeceğim sanırsam.
Hatta bak bu adamın Arco fetişi var. Adam full Arco videoları çekiyor.
Mevcutta 4120 videosu var.
Sadece bu adamı takip et ve Arco kullan. Linux'u öyle öğrenirsin ki, özdeşleşirsin artık.
Erik Dubois
ArcoLinux is like going to the University. We take you on a journey in the Linux world. After a few years you will have become pro Linux user with ease and comfort. Struggling with a problem, look on the websites, look on Youtube... Nothing available then we create a new video Join us and learn...
kali
Uzman
Videoları inceliyorum şimdi. Bu dağıtımı öbürlerinden ayıran şey nedir?Ben öğrenmek istiyorsan diye dedim. Arco öğretir sana.
Hatta bak bu adamın Arco fetişi var. Adam full Arco videoları çekiyor.
Mevcutta 4120 videosu var.
Sadece bu adamı takip et ve Arco kullan. Linux'u öyle öğrenirsin ki, özdeşleşirsin artık.
![]()
Erik Dubois
ArcoLinux is like going to the University. We take you on a journey in the Linux world. After a few years you will have become pro Linux user with ease and comfort. Struggling with a problem, look on the websites, look on Youtube... Nothing available then we create a new video Join us and learn...www.youtube.com
Nefs İlmi
Üstün
- Makaleler
- 81
Arch düşün. Ama GUI'lısı.Videoları inceliyorum şimdi. Bu dağıtımı öbürlerinden ayıran şey nedir?
Yani önden her şeyi kurulum ekranında seçiyorsun, kernel sürümünü dahi. Bildiğim kadarıyla modüler bir yapısı var.
3 farklı ISO'su var -deneyimine göre seçiyorsun: yardımcılı, yardımcısız vs.
Ben kullanmıştım keyif almıştım. Misal Arch kullanacak olsam ben Arco kullanırım.
kali
Uzman
Çok iyi duruyor. Yardımcılı olarak nasıl kurulduğuna bakacağım. Yardımcı derken Linux öğretimi konusunda mı yardımcı oluyor?Arch düşün. Ama GUI'lısı.
Yani önden her şeyi kurulum ekranında seçiyorsun, kernel sürümünü dahi. Bildiğim kadarıyla modüler bir yapısı var.
3 farklı ISO'su var -deneyimine göre seçiyorsun: yardımcılı, yardımcısız vs.
Ben kullanmıştım keyif almıştım. Misal Arch kullanacak olsam ben Arco kullanırım.