Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Hem ISO dosyasında hem de BIOS'umda bir takım problemler var mış Secure Boot kapanınca kaydedilse bile geri açılıyordu BIOS'umu farklı bir sürüm ile güncelledim ve ISO dosyasını baştan indirdim sorun çözüldü yardımcı olan arkadaşlardan teşekkür ederim ve özür dilerim birazcık sizi yordum 
Hata falan veriyor mu? Fotoğraf atar mısınız?
Urass.0
Uzman
Hiçbir şey olmuyor USB'yi biçimlendirip tekrar deniceğim.
Qnix
Üstün
- Makaleler
- 4
Ventoy ile yazdırın. Benzer bir hata ile karşılaşırsanız ventoy üzerinden boot ederken "boot in grub2 mode" seçeneğini seçin.Rufus ile yaptım.
Secure Boot kapalı Rufus ile yazdırdım.
Urass.0
Uzman
Ventoy ile yazdırın. Benzer bir hata ile karşılaşırsanız Ventoy üzerinden boot ederken "boot in GRUB2 mode" seçeneğini seçin.
Diğer arkadaşın söylediğini deniyorum Vento'yu sonra deneyeceğim ilgilendiğin için teşekkürler.
Ventoy ile yazdırın. Benzer bir hata ile karşılaşırsanız Ventoy üzerinden boot ederken "boot in GRUB2 mode" seçeneğini seçin.
Ventoy da böyle bir sorun oldu. Ve devam etmeye çalışınca Windows'a geçti.
Son düzenleme:
Dostum Secure Boot kapalı mı?Diğer arkadaşın söylediğini deniyorum Vento'yu sonra deneyeceğim ilgilendiğin için teşekkürler.
Eki Görüntüle 77502
Ventoy da böyle bir sorun oldu. Ve devam etmeye çalışınca Windows'a geçti.
Urass.0
Uzman
Kapalı.
Bilgisayarın BIOS'una girmek zaten ızdırap verici Secure Boot'u kapatmamam imkansız.
Fedora veya Ubuntu deneyin.Kapalı.
Bilgisayarın BIOS'una girmek zaten ızdırap verici Secure Boot'u kapatmamam imkansız.
Urass.0
Uzman
Ventoy ekranına girdi ama sanırım ISO dosyasında sorun var.
BalenaEtcher ile dener misin?Ventoy ekranına girdi ama sanırım ISO dosyasında sorun var.
Qnix
Üstün
- Makaleler
- 4
Hash doğrulaması yapın.Ventoy ekranına girdi ama sanırım ISO dosyasında sorun var.