- Makaleler
- 62
Linux oyun oynamak için uygun. Fakat Linux ile uyumlu oyun bulabilecek misin?
Cevabı burada: https://www.protondb.com/Linux oyun oynamak için uygun. Fakat Linux ile uyumlu oyun bulabilecek misin?
Linux oyun oynamak için uygun olmasaydı, Steam Deck Arch tabanlı SteamOS ile birlikte gelmezdi.
Linux oyun oynamak için uygun. Fakat Linux ile uyumlu oyun bulabilecek misin?
Yok hocam değildir.Windows 11 IoT Enterprise LTSC 64-bit ve Windows 10 IoT Enterprise LTSC 64-bit sürümünde oyun oynamak dışında oyunuda indirimediğim icin Linux'a gecmeyi düşünüyorum benim icin oyunu indirmesi yeterli oyun oynatması kısmında Windows'tan daha stabildir diye düşünüyorum.
Proton db'de popüler oyunları çoğu bir sürü config ve sorunlu bir şekilde başlatılıyor. Ben de çok oyun oynarım. Linux uygun değil.Linux oyun oynamak için uygun olmasaydı, Steam Deck Arch tabanlı SteamOS ile birlikte gelmezdi.
Kernel düzeyince Anti-Cheat dışında hiçbir oyunda problem yaşamadım.Yok hocam değildir.
Proton db'de popüler oyunları çoğu bir sürü config ve sorunlu bir şekilde başlatılıyor. Ben de çok oyun oynarım. Linux uygun değil.
Merhaba oyun oynamak icin Linux kulanmayı düşünüyorum. Linux oyun oynamak icin uygun mudur? Örnek olarak The Last of Us Part 1 gibi. Yardımcı olabilecek birisi varsa şimdiden teşekkür ederim.
Anladım ayrıca Linux'ta Windows'ta örnek olarak Steam'den indirdiğimiz oyunu direk actığımız gibi linuxtada durum aynımı ya da ekstra progam kulanmak gerekiyor mu?