CachyOS ve Bore Kernel ile test ettim. Diğer Kernellere göre en iyisi kendisi. Bu testlerimde özellikle CS2 gibi oyunlarda çok uçuk FPS farkı attı ancak Witcher 3'te bu kadar fark olmadı. Mesela, Kingdome Come'da Windows'a göre 10FPS fark vardı.
Ben pek fark yasamiyorum. Kerneller birbirine cok yakin sonuclar veriyor benim sistemimde. Aslina bakarsan ugrasmiyorum da pek oyle seylerle.

Ben pek fark yasamiyorum. Kerneller birbirine cok yakin sonuclar veriyor benim sistemimde. Aslina bakarsan ugrasmiyorum da pek oyle seylerle.

Ben oyun amaçlı olarak tüm dağıtımları denedim ve bence en iyi dağıtım CachyOS. En iyi DE ve WM'ye gelirsek bence en iyi DE Budgie'yken en iyi WM Hyperland.

Bu arada BORE'nin acilimi burst oriented response enhancer yani oyunlari hizlandirmak icin yaptigi bir sey yok bilgisayar yuk altindayken daha tepkisel olsun diye yapilmis bir scheduler.

Ben oyun amaçlı olarak tüm dağıtımları denedim ve bence en iyi dağıtım CachyOS. En iyi DE ve WM'ye gelirsek bence en iyi DE Budgie'yken en iyi WM Hyperland.

Bir iki gune Hyprland bozuk, CachyOS bozuk diye konu actigini da gorucekmisim gibi bir his var icimde :O

Bu arada BORE'nin acilimi burst oriented response enhancer yani oyunlari hizlandirmak icin yaptigi bir sey yok bilgisayar yuk altindayken daha tepkisel olsun diye yapilmis bir scheduler.

Bir iki gune Hyprland bozuk, CachyOS bozuk diye konu actigini da gorucekmisim gibi bir his var icimde :O
Hyperland, CachyOS ile gerçekten sıkıntılı. Fedora ve Debian ile beraber bayağı iyi çalışıyor.

Bu arada BORE'nin acilimi burst oriented response enhancer yani oyunlari hizlandirmak icin yaptigi bir şey yok bilgisayar yuk altindayken daha tepkisel olsun diye yapilmis bir scheduler.

Oyunlarda Liquorix, Zen, Cachy ve Xan Mod Kernellerine göre daha iyi.

Hyperland'i kullanmam zaten. WM kullanmayı hiç sevmiyorum. Hiç alışık değilim.