Rufus ile ISO yazmam gerekiyor ve laptop Linux olduğu için yapamıyorum. Laptop üzerinden sanal bir Windows vs. kurmak mümkün mü? Nasıl Rufus kurabilirim?
2. Bilgisayarda bulunan bir diske Windows ISO dosyasını indirdik.
3. WoeUSB ile kurduk.
Ayrıca not geçmeliyim ki arkadaş yardım isteme konusunda troll değil. Anladığım kadarıyla bilgisayara aşırı aşırı yabancı.
İyi forumlar.
Ayrıca yine söylüyorum, yaptığım test sonucunda:
Bilgisayarında ısınma sorunu yok ancak diskinde bad sector var. Mutlaka forumdakilere SATA SSD disk sor.
Ve ne olur ne olmaz istersen o Windows USB'yi bozma yedekte dursun.
I have a live USB made with the standard Ubuntu disk image creator for 16.04 LTS. In the current state, I can boot to this disk, but it still requires the original USB to run properly at all times.
Ben arkadaşın tar'dan app açamadığını düşünüyorum. Ve terminal komutlarından da korkuyor olabileceği durumu var. Ben şu an kendisine gerekli araçların yüklü olduğu Ubuntu 18.04 tabanlı ISO hazırlıyorum
Ben arkadaşın tar'dan app açamadığını düşünüyorum. Ve terminal komutlarından da korkuyor olabileceği durumu var. Ben şu an kendisine gerekli araçların yüklü olduğu Ubuntu 18.04 tabanlı ISO hazırlıyorum
Ardından uygulamalarınızdan WoeUSB uygulamasını başlatıp Aynen Rufus mantığı ile USB'ye ISO Dosyasını yazdırın, USB Diske yazdırılan Windows'u GRUB üzerinden boot ediyor ve şimdiye kadar Rufus kadar az sorun yaşadım.
Ardından uygulamalarınızdan WoeUSB uygulamasını başlatıp Aynen Rufus mantığı ile USB'ye ISO Dosyasını yazdırın, USB Diske yazdırılan Windows'u GRUB üzerinden boot ediyor ve şimdiye kadar Rufus kadar az sorun yaşadım.