Hocam kurulum biraz önce bitti, Linux Mint iso'yu aktardım usb'ye şimdi ise Zorin OS aktarılıyor. Hangisini beğenirsem onu kurarım ve Zorin OS'da Windows yanına kur seçeneği var değil mi?
Detaylar
Kim cevapladı?Evet var.Hocam kurulum biraz önce bitti, Linux Mint iso'yu aktardım usb'ye şimdi ise Zorin OS aktarılıyor. Hangisini beğenirsem onu kurarım ve Zorin OS'da Windows yanına kur seçeneği var değil mi?
Harika o zaman, ikisi de aktarıldı sonunda.
Zorin OS kurulumuna başladım hocam.
Son düzenleme:
Evet hocam.
Öğrenirsem ileride onlara da bakacağım.Eğer severseniz ve öğrenebilirseniz Linux'u openSUSE ve Fedora denemeni tavsiye ederim.
Kuruldu!
Distro hopping yapan biri olarak, Zorin OS'den daha iyi son kullanıcı dağıtımları varken neden bunu önereyim?
Yeni başlayanlar için Mint zaten daha hafif ve oturmuş bir sistem. Topluluğu ve dokümantasyonu daha iyi, genel sorunları daha az. Uyumluluk ve yazılım mağazası daha sorunsuz çalışıyor. Güncellemeleri de daha kontrollü şekilde sunuyorlar.
Lütfen kendi deneyimlerinizi paylaşın. Başkalarının deneyimlerinden yola çıkarsak, Mint'e kıyasla Zorin OS ile ilgili daha fazla problem konusuna rastlarsınız. Ben konu sahibini Linux'tan soğutmamaya çalışıyorum.
Ben Mint Ubuntu ve zorin kullandım bence zorin en kullanıcı dostu. Konu sahibinin kafasını karıştırmaya uğraşmıyorum zaten Ubuntu'da Mint'te zorin de bu üç dağıtımın felsefesi son kullanıcıya hitap etmek.