Merhaba, openSUSE tumbleweed kullanıyorum. Pipewire ses sisteminde ne yapıtysam yapayım her yerde olacak şekilde tüm sesleri dengeleyemedim. Örnek vermem gerekirse X oyununda müzik sesi az çıkıyor insan sesleri fazla. Windows'ta durum böyle değildi tüm sesler eşit biçimde dağılırdı. Gemini ile EasyEffects uygulamasını kurarak bu durumu bayağıdır çözmeye çalıştık ancak herhangi bir çözüme ulaşamadık. Sizce sorun nereden kaynaklı? Gemini dağıtımdan dolayı olabilir dedi ama pek dağıtımdan dolayı olduğunu düşünmüyorum. Diğer Linux dağıtımlarında da böyleydi.

Opensuse deneyimlerim berbat oldu hep. Masaüstü çözünürlüğü değiştirmede bile problem çıkabiliyor. uzun süre dayanamadım problemlere.

openSUSE deneyimlerim berbat oldu hep. Masaüstü çözünürlüğü değiştirmede bile problem çıkabiliyor. Uzun süre dayanamadım problemlere.

Hocam çözüm gelmezse bir Fedora kurayım o zaman yarın. Tabiikide direkt dağıtım sorunlu demek mümkün değil. Nedense sesleri istediğim gibi yapamıyorum. ChatGPT ile de denedim bu süreçte yine sonuç çıkmadı. Diğer dağıtımlarda da sanırım böyleydi.

Ben endouver OS arch yani kullanıyorum. yay komutu ve oyun konusunda hiç sorun çıkarmaması beni etkiledi. nerdeyse tüm versiyonları denedim. anakartın sesi kapalı bende. 2 ses kartım var. ses konusunda sorun yaşamadım hiç.