Liquorix Kernel'i neden önerilmiyor?

Linux Mint, Pardus, CachyOS, Manjaro, Zorin OS ve Arch Linux gibi dağıtımları kullandım. Sanki kullanmam sorun yaşatmaz gibi he
Arch sorun yaratmakta mükemmel bir dağıtım.
Farklar minimal oluyor. Oyun FPS'inde çok fark hissetmezsin. 0.1%'leri falan iyileştirir belki.
Sistemine göre sanırım ama bende çok fantastik kazançlar oluşturuyor çeşitli oyunlarda. -O4 ile de derleniyorsa daha da fantastik oluyor.
Fedora+cachy kerneli (fedora ne verdiyse onun buildi + süslü kernel), OpenSUSE Tumbleweed (kendinden -O4 derli ve yüksek response hızlı kernel), Ubuntu/Pop/Fedora(değişensiz ), CachyOS (Allah ne verdiyse, her şey uçuyor) gibi kombinasyonları teker teker denedikten sonra en hızlısını Tumbleweed ve Cachy olarak buldum.

Edit: -O4 diye bir şey yok, tamamen benim mallığım. Orada anlatmaya çalıştığım şey x86_64_v4 mikromimarisine göre derlenmesi fakat ben bir yanlış anlaşılma sonucu optimizasyon seviyesiyle karıştırmışım.

Son düzenleme:
-O4 diye bir şey olmaması haricinde her şey mükemmel.

Fedora'ya nasıl CachyOS Kernel'ı yüklediniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…