Fedora'ya nasıl CachyOS Kernel'ı yüklediniz?
Açık kaynak bir proje.

İlk ayarları yaptıktan sonra pek sorun çıkarmıyor bence. Nvidia karta ve Monster bilgisayarımın custom driver'ına rağmen kusursuz çalışıyor.
Hangi ayarlamalarda bulunuyorsunuz hocam? Ben NVIDIA tarafına yeni geçtim. Bu sebeple soruyorum.

Ek: Acaba Mint mi kursam. Kurulumu kolay ve güzel bir dağıtım. Ancak özelliştirmesi berbat. Sizce ne kurayım?

Dosya Ekleri

• 1725306526898.webp
    1725306526898.webp
    47 KB · Görüntüleme: 57
Mallık sonucu oradaki rakamları derlenen mikromimari seviyesi sanıyordum, Şimdi baktım da öğrendim, kusura kalmayın.
-O1, -O2, -O3, -Ofast, -Os, -Oz ve -Og var. Bunlar Clang ve GCC'nin sunduğu hazır kod optimizasyonu seviyeleridir.

-O1 ve -O2'de genel kod optimizasyonu yapılır, -O3'de binary boyutu arttıran ve hız garantisi her zaman sunulmayan bazı optimizasyonlar yapılır. -Ofast, -O3'le beraber IEEE'nin standartlarını bükerek sonuçların hassasiyetini kaybetmesi uğruna tehlikeli optimizasyonlar yapar. -Os boyutu azaltıp çoğu -O2 optimizasyonunu uygulamaya çalışır. -Oz'de performans önemsenmeksizin agresif boyut azaltması yapılır. -Og'de uygulama debugging için optimize edilir.