Linux Mint, Pardus, CachyOS, Manjaro, Zorin OS ve Arch Linux gibi dağıtımları kullandım. Sanki kullanmam sorun yaşatmaz gibi he :D
Arch sorun yaratmakta mükemmel bir dağıtım.
Farklar minimal oluyor. Oyun FPS'inde çok fark hissetmezsin. 0.1%'leri falan iyileştirir belki.
Sistemine göre sanırım ama bende çok fantastik kazançlar oluşturuyor çeşitli oyunlarda. -O4 ile de derleniyorsa daha da fantastik oluyor.
Fedora+cachy kerneli (fedora ne verdiyse onun buildi + süslü kernel), OpenSUSE Tumbleweed (kendinden -O4 derli ve yüksek response hızlı kernel), Ubuntu/Pop/Fedora(değişensiz :hehehe:), CachyOS (Allah ne verdiyse, her şey uçuyor) gibi kombinasyonları teker teker denedikten sonra en hızlısını Tumbleweed ve Cachy olarak buldum.

Edit: -O4 diye bir şey yok, tamamen benim mallığım. Orada anlatmaya çalıştığım şey x86_64_v4 mikromimarisine göre derlenmesi fakat ben bir yanlış anlaşılma sonucu optimizasyon seviyesiyle karıştırmışım.

Son düzenleme:

Sistemine göre sanırım ama bende çok fantastik kazançlar oluşturuyor çeşitli oyunlarda. -O4 ile de derleniyorsa daha da fantastik oluyor.
Fedora+cachy kerneli (fedora ne verdiyse onun buildi + süslü kernel), OpenSUSE Tumbleweed (kendinden -O4 derli ve yüksek response hızlı kernel), Ubuntu/Pop/Fedora(değişensiz :hehehe:), CachyOS (Allah ne verdiyse, her şey uçuyor) gibi kombinasyonları teker teker denedikten sonra en hızlısını Tumbleweed ve Cachy olarak buldum.
-O4 diye bir şey olmaması haricinde her şey mükemmel.

Fedora'ya nasıl CachyOS Kernel'ı yüklediniz?