Geraltın kılıcı
Üstün
Hocam Avg olarak daha iyi duruyor.Farklar minimal oluyor. Oyun FPS'inde çok fark hissetmezsin. 0.1%'leri falan iyileştirir belki.
Hocam Avg olarak daha iyi duruyor.Farklar minimal oluyor. Oyun FPS'inde çok fark hissetmezsin. 0.1%'leri falan iyileştirir belki.
ChatRTX yerine Ollama (Meta'nın uygulaması) kullanabilirsin.
Arch kurma vakti!Arch için paketleri var.
Arch Linux - ollama-cuda 0.3.8-1 (x86_64)
Arch sorun yaratmakta mükemmel bir dağıtım.Linux Mint, Pardus, CachyOS, Manjaro, Zorin OS ve Arch Linux gibi dağıtımları kullandım. Sanki kullanmam sorun yaşatmaz gibi he![]()
Sistemine göre sanırım ama bende çok fantastik kazançlar oluşturuyor çeşitli oyunlarda. -O4 ile de derleniyorsa daha da fantastik oluyor.Farklar minimal oluyor. Oyun FPS'inde çok fark hissetmezsin. 0.1%'leri falan iyileştirir belki.
), CachyOS (Allah ne verdiyse, her şey uçuyor) gibi kombinasyonları teker teker denedikten sonra en hızlısını Tumbleweed ve Cachy olarak buldum.
-O4 diye bir şey olmaması haricinde her şey mükemmel.Arch sorun yaratmakta mükemmel bir dağıtım.
Sistemine göre sanırım ama bende çok fantastik kazançlar oluşturuyor çeşitli oyunlarda. -O4 ile de derleniyorsa daha da fantastik oluyor.
Fedora+cachy kerneli (fedora ne verdiyse onun buildi + süslü kernel), OpenSUSE Tumbleweed (kendinden -O4 derli ve yüksek response hızlı kernel), Ubuntu/Pop/Fedora(değişensiz), CachyOS (Allah ne verdiyse, her şey uçuyor) gibi kombinasyonları teker teker denedikten sonra en hızlısını Tumbleweed ve Cachy olarak buldum.
Fedora'ya nasıl CachyOS Kernel'ı yüklediniz?Arch sorun yaratmakta mükemmel bir dağıtım.
Sistemine göre sanırım ama bende çok fantastik kazançlar oluşturuyor çeşitli oyunlarda. -O4 ile de derleniyorsa daha da fantastik oluyor.
Fedora+cachy kerneli (fedora ne verdiyse onun buildi + süslü kernel), OpenSUSE Tumbleweed (kendinden -O4 derli ve yüksek response hızlı kernel), Ubuntu/Pop/Fedora(değişensiz), CachyOS (Allah ne verdiyse, her şey uçuyor) gibi kombinasyonları teker teker denedikten sonra en hızlısını Tumbleweed ve Cachy olarak buldum.
İlk ayarları yaptıktan sonra pek sorun çıkarmıyor bence. Nvidia karta ve Monster bilgisayarımın custom driver'ına rağmen kusursuz çalışıyor.