Yapmam gerekenleri biraz daha detaylı anlatabilir misiniz?
YDT çalıştığım için foruma çok giremiyorum. Söylediğim gibi öğrenmek istediğin konuyla alakalı ayrı başlık açıp detaylandırırsan çok daha isabetli cevaplar alırsın, bu başlığa kimse girmez.
Fazla sivilcem ve fazlaca sivilce izim var. Yüz şeklimi nasıl öğreneceğim? Kızlar umrumda değil.
Hazır gelmişken bildiklerimi aktarayım. Öncelikle işlenmiş tüm gıdaları kesiyorsun, en ufak nazı yok. Gofret, bisküvi, hazır döner, hazır köfte, ayçiçek yağı, kutu pizza. Marketteki paketli gıdaların büyük çoğunluğu yani. Yüzdeki sivilceleri kremden ziyade beslenme yoluyla içeriden halletmelisin. Ben ne zaman çizi yesem ertesi gün rahat 2 sivilce çıkar, adamlar bisküvi değil kimyasal madde yapıyor resmen.
Ergenlikte olduğun için ne kadar uğraşırsan uğraş yine çıkacaktır elbette, sen minimize etmelisin. Eğer sivilceler çok aşırı miktardaysa hekim kontrolünde Roaccutane tarzı tedaviler oluyor.
Ne yiyeceğim dersen bunu araştırıp öğrenmelisin, biraz uzun kaçıyor. Tükettiğin besinleri ChatGPT'ye sorabilirsin. Kırmızı et, yumurta, tavuk göğsü, pirinç, tahıllı ekmek, zeytin yağı, muz, biber, havuç gibi şeylerle beslenirsin. Spor yapmanın hormonları dengelediğini duymuştum.
Yüz şeklini Youtube'daki videolardan izleyerek öğren. Elmas, Oval gibi tipler var, hangi tanıma uyuyorsan osundur. Yüz tipine göre saç modelini vesaire değiştiriyorsun. Cilt tipinide öğren, video izleyerek öğrenmek yazıyla öğrenmekten daha iyi olacaktır.
Kızlar neden umrunda değil? Bazıları sana kötü davranıyor diye tüm kızlara düşman olmak yapabileceğin en kötü hata olur. Gerçi onuncu sınıftayken bende benzer bir kafa yapısındaydım senle, tipi hallet ve kızlarla konuş, sakın düşman olma.
Fitness salonuna yazılsam, hiçbir şey bilmiyorum. Ayrıca birlikte gidecek bir arkadaşım yok, doğru dürüst şınav bile çekemiyorum.
Arkadaşı salla geç, tek başına daha iyi yaparsın. Sen şu an fitness ile birkaç kanal bulup içerik tüketmeye başla. Arda Build, Ağır Sağlam, Savaş Cebeci, Güray Aydın... Önce antrenman programı bul, bak rastgele
bu tarz bir program buldum mesela. Hareketleri bir yere kaydedip salondayken yap. Örneğin adam Squat yapıyorsa ve tam anlamadıysan "Squat Form" yaz adamlar anlatır. Anlamadıysan salondaki adamlara sor, spor salonundaki insanların %97'si aşırı yardımseverdir. Şınav çekememen normal, kası geliştirmeden çekemezsin ki sonuçta, o kadar saçma ki dostum yazdığın.