Detaylar
Kim cevapladı?Testo Unit
Üstün
- Makaleler
- 4
Çalışmadan sınıfı geçmeyi özlüyorum. 4. günden neredeyse 400 sayfa slayt + ders içi notlar birikince anlıyorsun lisenin kıymetini.
- Makaleler
- 1
Yok. Neredeyse yarım bir cezaevini neden özler insan hiç anlamam.
Bu yaz tatili son yaz tatilimdi. Hayatımın hiçbir yaz tatilinde okulu özlemedim. İlk kez bu yaz özledim. Yazın ortalarında başladım lisedeki sınıfımı özlemeye ki sevmezdim normalde çok fazla o sınıfı. Pazartesi üniversiteye başlayacağım acaba liseyi aramaya devam edecek miyim, göreceğiz.
Üniversite okumuyorum ama eminim lisedeki hocaların samimiyeti de özleniyordur. Ben özlüyorum şahsen. Mutlu olduğumuzu fark etmemişiz.Çalışmadan sınıfı geçmeyi özlüyorum. 4. günden neredeyse 400 sayfa slayt + ders içi notlar birikince anlıyorsun lisenin kıymetini.![]()
Testo Unit
Üstün
- Makaleler
- 4
Üniversite okumuyorum ama eminim lisedeki hocaların samimiyeti de özleniyordur. Ben özlüyorum şahsen. Mutlu olduğumuzu fark etmemişiz.
Yok be. Allah velasını versin o edebiyatçının defalarca sorumluluğa girdim o eleman yüzünden. Üniversite de en azından hocalar şahsi sataşmıyor sana. Saygı gösterince onlarda sana saygı duyuyor.
Armin Van Buuren
Çalışkan
Arkadaşlarla hala yakın ve samimiyiz o yüzden özlemiyorum.Ve liseyi özleyen bazı insanlar lisede milleti zorbalayan,kendini bir halt zanneden tipler olduğunu düşünüyorum ve eski lisemdeki bu tipler abi çok özledik falan çekiyormuş başka arkadaşlardan duyduğum kadarıyla.Genelde bu tiplerin İş yerinde ve ünide egoları patlıyor.
- Makaleler
- 6
Asla.