Detaylar
Kim cevapladı?Torukojin Kaneki
Başarılı
Açığa almam. Liseyi bitirmeye kararlıyım.Sana bir tavsiye spora git kendini geliştir ya da açığa al ikisinden birini yaparsan senin için en doğrusu olur.
Hesap sormasın derken? Kaç yaşında olduğunu bilmiyorum ne dediğini anlamadım. Muhammed Ali değilsen o bıçak denk gelirse saplanır kaçışı yok. Boksörüm diye bıçak yemiyeceğinin garantisi yok ki yiyeceksin.
Hesap sormasın ne alaka ben burada kendi sorunumu anlatıyorum. Sen ya kendi egonu kasıyorsun ya da saçmalıyorsun. Konuyla alakası yok? Ne hesabı kral?
Senin için demiyorum, bu hitaplarda lütfen bulunmayın bana biliyorum internetteyiz ama üzüyor ya beni.
Torukojin Kaneki
Başarılı
Ee kime diyorsun o zaman?Senin için demiyorum, bu hitaplarda lütfen bulunmayın bana biliyorum internetteyiz ama üzüyor ya beni.
Maalesef doğru, lisenin ilk gününde ciddiyetin gösterilmesi gerekiyordu, şu an için bu arkadaşın okul değiştirmekten başka çaresi yok. Bunu biliyorum çünkü 4 sene bu tiplerle aynı ortamda kaldım. Çoğuna diş gösteremedim teke tekte alırdım ama birini dövünce bunların ardı arkası kesilmiyor, bıçaklanmamak imkansız.
Nakil başladım 2 kontenjan var. 4. sıradayım. Bu sıra değişiyor mu?
Her yerde var o tipler.Kafa dengi yok ve üst sınıflar gelip 01 raconu kesiyor değişmeme sebep olabilir. okulun 3'de 2'si kızsa kalan erkeklerin yarısı da 01 çakması.
Son düzenleyen: Moderatör:
Ee kime diyorsun o zaman?
Nakil başladım 2 kontenjan var. 4. sıradayım. Bu sıra değişiyor mu?
Giremezsiniz 4. sıradaysanız, geçmiş olsun.
Armin Van Buuren
Çalışkan
Bunlar her yerde kardeşim,kendi kafanızda ya şu lavuklar ne yapıyor diyen aklı başında insanlar olur.Bizde ve hatta 89'lu abimde bile vardı bu tipler.İlk günlerde lise aşırı abartıldığı için hayal kırıklığıdır sadece rahat ol ve kafa dengini ara.Kafa dengi yok ve üst sınıflar gelip 01 raconu kesiyor değişmeme sebep olabilir. okulun 3'de 2'si kızsa kalan erkeklerin yarısı da 01 çakması.
Yeni konular
-
İzale-i şuyu davası ne kadar sürer ve aşamaları nedir?
- dvsvroowvwc18347
-
-
-
-
-
Schengen vizesinin 2030'a doğru dijitalleşmesi planlanıyor!
- Rubiks Cube
-
RTX 3060 sistemde CoD Warzone'da görüntünün çamur gibi olması sorunu
- Daryl Dixon
-
-