Ben senin genelinde konuşmadım, anladığım kadarıyla profesyonel bir dövüşçüsün. Dövdüğün kişide konuyu kapatıp sana bulaşmamış ama buradaki konu sahibi bir boksör değil verdiğiniz tavsiyeler doğru değil. Herkes sizin gibi profesyonel dövüşüp, kendini kurtaramaz.

O zaman hiçbir şekilde böyle olaylardan kurtulamazsınız, zorbalanırsınız.

Maalesef doğru, lisenin ilk gününde ciddiyetin gösterilmesi gerekiyordu, şuan için bu arkadaşın okul değiştirmekten başka çaresi yok. Bunu biliyorum çünkü 4 sene bu tiplerle aynı ortamda kaldım. Çoğuna diş gösteremedim teke tekte alırdım ama birini dövünce bunların ardı arkası kesilmiyor, bıçaklanmamak imkansız.

Zaten tavrımı ortaya koydum. Bir gün bıçak gelmeyeceğinin garantisi yok tavırlarımdan dolayı.

Maalesef doğru, lisenin ilk gününde ciddiyetin gösterilmesi gerekiyordu, şuan için bu arkadaşın okul değiştirmekten başka çaresi yok. Bunu biliyorum çünkü 4 sene bu tiplerle aynı ortamda kaldım. Çoğuna diş gösteremedim teke tekte alırdım ama birini dövünce bunların ardı arkası kesilmiyor, bıçaklanmamak imkansız.
Sınıfımda böyle kişiler yok. Bu kişiler üst sınıf 9. sınıflarda böyle tipler yok.

1758220631972.webp

Eski bir fotoğraf.

Zaten tavrımı ortaya koydum. Bir gün bıçak gelmeyeceğinin garantisi yok tavırlarımdan dolayı.

Sınıfımda böyle kişiler yok. Bu kişiler üst sınıf 9. sınıflarda böyle tipler yok.
Sınıfında yoksa konu ne ben onu tam anlayamadım, üstler böyleyse genelde alt sınıflarda da bu tiplere özenen muhakkak kişiler olur. Derslerde it kopukluk yapan da var dediniz yanlış hatırlamıyorsam.

Boksör kırığı, hesap sormasın diye birisi.
Hesap sormasın derken? Kaç yaşında olduğunu bilmiyorum ne dediğini anlamadım. Muhammed Ali değilsen o bıçak denk gelirse saplanır kaçışı yok. Boksörüm diye bıçak yemiyeceğinin garantisi yok ki yiyeceksin.

Hesap sormasın ne alaka ben burda kendi sorunumu anlatıyorum. Sen ya kendi egonu kasıyorsun ya da saçmalıyorsun. Konuyla alakası yok? Ne hesabı kral?