Geçmiş olsun.Benim 2020'den sonra hayatım çöktü, pandemi+sakatlık eğitim hayatımı vurdu. Vurmasa belki de şu an Almanya'da mis gibi MBG okuyorduk.
Detaylar
Kim cevapladı?SF26
Üstün
Sağ olasın, kaderimiz böyleymiş. Şimdi de ek tercih denen rezilliği bekliyoruz, orada da rezillik çıkarsa başlarım SAT sınavı hazırlıklarına. Bıktım artık.
- Makaleler
- 1
Ortaokula bile gitmedim 
AlbertoTigre
Becerikli
Geçmişe özlem duyuyor insan 5-10 sene önceye dönsek o zaman bazı şeylerin bilincinde olup ona göre hareket etseydim diyorum fakat geçmiş geçmişte kaldı ve maalesef o dönemi mum ile arayacağım. Kıymetini bilemedik o zamanların.Mezun olalı çok uzun bir süre olmasa da okulun bahçesinde arkadaşlarla oturduğumuz zamanları özlüyorum. Peki ya siz?
Ben ozluyorum ya. Ozellikle 11. sinif pik seviyedeydi ya. O zaman alan dersleri daha fazlaydi, zevkliydi. Web tasarimi dersi icin herkese ozel subdomain veriliyordu sitelerimizi oraya yukluyorduk. Oyun sitesi falan yapmistim ben caktirmadan oyun falan oynardik oradan, o zamanlar flash vardi kolay oluyordu oyun sitesi yapmak ayrica dersler bosken gizlice CS 1.6 falan oynardik, guzel zamanlardi.
- Makaleler
- 1
Lise özlenilecek bir yer değil bence. Bireyin ergenliğin tavan olduğu bir yerde, her türlü rezillik döner. İnsanları her türlü şeyiyle alay edilir, rezalet bir yer.. Hiç de özleyeceğimi zannetmiyorum. O ortamın içinden nasıl sağ çıkmışım bazen hayret ediyorum.
II. inSTUnBULL
Becerikli
Yok, bizde her türden böcek(böcek diyince aşırı fazla seçenek çıkıyor) var. Mesela: Lan bu evrimciler nasıl imamhatiplere kadar geldi? Vs atıyorlar tüm sınıfla(atamıyorlar).
Lover'ı da var maşallah. Madem böyle düşüncelere sahipsiniz gelmeyin bu liselere kardeşim kafanız mı güzel
miraçov
Üstün
Liseyi değil de öğrencilik hayatımı özledim tek derdimin ders geçmek olduğu ve yaz tatillerinin harbiden yaz tatili gibi hissettirdiği tek zamandı. Gelecek kaygısı olmadan, iş hayatını bilmeden tozpembe yaşadığım zamanlar.
- Makaleler
- 1
Gram özlemiyorum. Güzel bir lise hayatı geçirdim sayılır ama yine de asla özlemem. Çünkü üniversite daha güzel. Aile evinden uzaksın, özgürsün, hayatı öğrenmeye başlıyorsun. Yurtta senin gibi tonlarca arkadaşın var. Aşırı derecede sosyallik imkanı var. Çıkışta eve döndüğün bir yeri niye özleyeyim?