Lisede ilk dönem hiç arkadaşım yokken 2.sene itibarıyla bir sağlam arkadaş grubumuz oldu ve baya her sınıfta tanınan biri olmuştum.Ve ayriyeten okul iyi ve yakınsa değiştirmek mantıksız.Diğer lisede arkadaş bulacağınız ne malum.Ve bu yalnızlığı kafaya takmamak iyi olur.Çünkü önemsiz ve birgün birkaç kafa arkadaşınız illa ki olur.
9. sınıfa ilk başladığımda ben de öyle düşünmüştüm. Sonra gördüm ki kafa dengi kişi var mış aslında.

Fazla acele etmeyin. Gideceğiniz okulun daha kötü durumda olma riskini göze almak var bir de işin ucunda.
Sırf sınıfta kafa denginiz uymuyor diye neden komple lise değiştirmek istiyorsunuz ki?
Kafa dengi yok ve üst sınıflar gelip 01 raconu kesiyor değişmeme sebep olabilir. okulun 3'de 2'si kızsa kalan erkeklerin yarısı da 01 çakması.

Kafa dengi yok ve üst sınıflar gelip 01 raconu kesiyor değişmeme sebep olabilir. Okulun 3'te 2'si kızsa kalan erkeklerin yarısı da 01 çakması.

Birisi racon kesiyorsa okulun wcsinde kıstır döv, ben çok yaptım.

Şu zamanda öğretmenlere bile saygısızlık yapacaksın fakat sık dişini 4 sene, yalaka ol OBP düşmesin okul bittikten sonra sokak ağzına geçersin.

Bugün okulun ikinci günüydü, bir tane arkadaş edindim sınıfımdan. Çocuk iyi, bilgisayar oyunlarını seviyor ama diksiyonu çok kötü ve anlamakta zorlanıyorum. Sınıfımdaki bütün erkekler futbol sevdalısı ve futbol sevmeyen biriyim iyi oynasam da.

0.5 puan daha azım istediğim liseden, OBP ile girdim. Nakil denemeli miyim başka liseye? Kafa dengi biri yok.

Şu devirde adam gibi lise kalmadı, çok iyi bir liseye gitmediğin müddetçe bu tiplere maalesef denk geleceksin. Sınıfta zorbalanmıyorsan derslerde it kopukluk yapan öğrenci yoksa kal derim.

Evet çözmez ama gerektiğinde çözer, kamera yok zaten sınıflarda veya wclerde.

Benim 2 tane boksör kırığım var sağ elimde.

Bu arkadaş diyelim ki dövdü, arkadaşın konuşma tarzından ve açtığı konudan anladığım üzere kavga etmeyi son çare olarak görüyor. İki olasılık var ya dediğin gibi döver ve ertesi gün okul çıkışında bıçaklanır ya da arkadaş dayak yer. Konu sahibi kişiyi dövdüğünde adam ertesi günü eyvallah abi diyecek hali yok. Sizin WC'de kıstırıp dövdüğünüz çocuklar bir şey yapmadıysa orasını bilemem ama sağlam kayaya çarparsan tenha da kıstırıp döverler.

Şu devirde adam gibi lise kalmadı, çok iyi bir liseye gitmediğin müddetçe bu tiplere maalesef denk geleceksin. Sınıfta zorbalanmıyorsan derslerde it kopukluk yapan öğrenci yoksa kal derim.

Bu arkadaş diyelim ki dövdü, arkadaşın konuşma tarzından ve açtığı konudan anladığım üzere kavga etmeyi son çare olarak görüyor. İki olasılık var ya dediğin gibi döver ve ertesi gün okul çıkışında bıçaklanır ya da arkadaş dayak yer. Konu sahibi kişiyi dövdüğünde adam ertesi günü eyvallah abi diyecek hali yok. Sizin WC'de kıstırıp dövdüğünüz çocuklar bir şey yapmadıysa orasını bilemem ama sağlam kayaya çarparsan tenha da kıstırıp döverler.

O bıçak çekmeler sıfır birdeki gibi işlemiyor bana yalnız, akıllı adam nerede nasıl davranacağını iyi bilir, her şeyin riski vardır ama doğru adımlarla riski 0'a düşürebilirsin.

Derslerde it kopukluk yapan çocuklar var. Bu arada dediğiniz gibi tuvalete girerken 01 raconu kesen tipler var.

O bıçak çekmeler sıfır birdeki gibi işlemiyor bana yalnız, akıllı adam nerede nasıl davranacağını iyi bilir, her şeyin riski vardır ama doğru adımlarla riski 0'a düşürebilirsin.
Ortaokulumda 6. sınıf bıçak çektiği için ceza almadı. Okulumda gece takılmaya gittiğimizde bıçak konuşan 6. sınıflar vardı. Lisede hayli hayli vardır.

Efendi olursanız böyle bir ortamda sizi çok ezerler büyüklüğünü ilk günden göstereceksin.
Katılmıyorum buna. Bıçaklanma ihtimalim var.

Ben senin genelinde konuşmadım, anladığım kadarıyla profesyonel bir dövüşçüsün. Dövdüğün kişide konuyu kapatıp sana bulaşmamış ama burdaki konu sahibi bir boksör değil verdiğiniz tavsiyeler doğru değil. Herkes sizin gibi profesyonel dövüşüp, kendini kurtaramaz.

Efendi olursanız böyle bir ortamda sizi çok ezerler büyüklüğünü ilk günden göstereceksin.
Burda size katılıyorum, ama büyüklüğü dövüşle değil ciddiyetle.