Devrimci Kedi

Üstün
Makaleler
1
Yer
Beylikdüzü/İstanbul
Merhaba. İstanbul'da oturuyorum. Seneye LGS'ye gireceğim. O zaman da babamın iş durumdan dolayı taşınma durumumuz var. Tayin meseleleri. Eğer 480 puan ve üzeri alırsam yurtta kalmak mantıklı mı? Ben mantıklı buluyorum ama size de sormak istedim.

Ben daha hayatımda hiç yurt ortamında bulunmadım ama tanıdığım arkadaşlarım günlerini yurt ortamında geçiriyor yemek konusunda bulunduğum bölgenin pek iyi olduğunu söyleyemem ama arkadaşlık vesaire konusunda yurt güzeldir akedemik başarınızı ne yazık ki ne şekilde etkiler bilemiyorum.😕

Rahat edebileceğini düşünüyorsan bence mantıklı.
Ben ederim önemli olan annem.
Ben daha hayatımda hiç yurt ortamında bulunmadım ama tanıdığım arkadaşlarım günlerini yurt ortamında geçiriyor yemek konusunda bulunduğum bölgenin pek iyi olduğunu söyleyemem ama arkadaşlık vesaire konusunda yurt güzeldir akedemik başarınızı ne yazık ki ne şekilde etkiler bilemiyorum.😕
İyi bir lisenin iyi bir üniversite getirdiği zaten herkes tarafından biliniyor. Oturup adam gibi çalışırsam neden etkilensin?

Anlıyorum, ben arkadaş ortamında ders çalışmanızın olumlu veya olumsuz etkilenebileceğini anlatmak istedim.🙂
Yani zaten olacağım ortam çalışkan ortamı olacak. Galatasaray'a falan girersem odalar tek kişilik olur bence zaten 30 erkek 30 kız oluyor yurtta.