Lise kantininde çalışmak mantıklı mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan rauay
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 338
  • Etiketler Etiketler
    okul

rauay

Başarılı
Selamlar,

Lise kantininde sizce çalışmak mantıklı mı? Endüstri günlük min 900 TL. Okul ne zaman tatilse bize de tatil galiba. Normalde kriptoyla uğraşıyorum 2-3 ay sonra düzgün para kazanabilirim evden ama babam sürekli çalışmamı söylüyor 7-8 yıldır ondan para istemememe rağmen. Üniversiteyi falan da kendi kazandığım parayla bitirdim. Yaş 22.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sabah erken gelip yemek hazır edersin, satış yaparsın, çıkışta temizlik yaparsın. Mesai uzun değil, okul kapanmaya yakın kilitleyip giderler. Yanında çalışacağın kişiye bağlı, iyi biriyse neden olmasın.

Sigorta başlangıcın yoksa mantıklı denemeye değer oradan gelen para ile de portfoy büyütürsün, 2-3 ay sonra düzgün para kazanabilirsin fakat bu yüksek ihtimalle pasif gelir olmayacaktır ailen Cryptoyu iş modeli olarak görmeyeceği için evdekilerin baskısını azaltırsın.

Hocam yapacagım şey sadece kasaya bakmak halamın yanında.

Paranı vereceğine güvenin varsa gir hocam iyi olur.

Hocam halamın yanında çalışacağım halamla birlikte yaşadığım şehir küçük bir yer para alamama gibi bir şey olacağını sanmıyorum.

Sigorta yok günlük 700 TL imiş 10 saat kabul etmedim.

Son düzenleme:

Git markette çalış en azından sigortan olur, doğru kararı vermişsin diyebiliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…