Yani dediğim gibi 2.dönem OBP yi en azından 94 civarlarına çıkarırsan 11 ve 12 de zaten neredeyse her dersten 100 alacağın için 96 OBP ile rahat kapatabileceğini düşünüyorum.
İnşallah hocam temennim o yönde.

Herkese cevapları için teşekkür ediyorum. Yarın sınavlar bitiyor, yarınla beraber tatilin sonuna kadar kafamı bir toplamam lazım. Tatilde de ufak ufak çalışmaya başlarım yüksek ihtimal. 2. Dönemin sonlarına doğru unutmazsam eğer bir konu güncellemesi yapacağım.

Son düzenleme:
Her dönem derslerin kredi yükünün eşit olduğunu varsayarsak 92.6+88+100+100/4=95.15 yapıyor. Yani yine 96 olmuyor ama 93-94 gayet iyi bir OBP. Moral bozmaya gerek yok.
Arkadaşın 2.dönem düzeltme şansı var bu sadece 1.dönem OBP si. Olumlu yönünden bakıp arttıracağını varsayarsak 96 seviyesine geleceğini belki de geçeceğini düşünüyorum.

Her dönem derslerin kredi yükünün eşit olduğunu varsayarsak 92.6+88+100+100/4=95.15 yapıyor. Yani yine 96 olmuyor ama 93-94 gayet iyi bir OBP. Moral bozmaya gerek yok.
Aynen, 96 civarlarında olmuyor sanırım ama en kötü 94 olsun hocam. Artık ilk 1000 için sinavi falan fullemek gerekir :D

Aynen, 96 civarlarında olmuyor sanırım ama en kötü 94 olsun hocam. Artık ilk 1000 için sinavi falan fullemek gerekir :D
Arkadaşın 2.dönem düzeltme şansı var bu sadece 1.dönem OBP si. Olumlu yönünden bakıp arttıracağını varsayarsak 96 seviyesine geleceğini belki de geçeceğini düşünüyorum.

O da var haklısınız. Ben nedense dönemsel olarak hesapladım ama her türlü çok iyi OBP'ler keyfinizi bozmayın. Yüksek OBP tabi ki avantaj ama dünyanın sonu değil.

Şu an sözlülerin çoğu girilmeden 86.3 onlarda girildiğinde aşağı yukarı 88 olacak. Yani ikinci dönem en az bi 95 yapmam gerekiyor. Halledeceğiz bir şekilde...

Güncelleme 2: Tüm notlar girildi ve 89.3 olarak kaldik. Eğer her şey istediğim gibi giderse bu comeback işi daha basit olacak. Yanında fitness ve İngilizce'yi götürmek istiyorum bakalım. Ara tatilde falan güncelleme için gelirim.