Yarından itibaren başlıyoruz...
Detaylar
Kim cevapladı?Başarılar umarım istediğin ortalamayı elde edersin.
Başarı gelir de kafamı da toparlayabilsem çok iyi olucak. Sonumuz ne olacak hiçbir fikrim yok.Başarılar umarım istediğin ortalamayı elde edersin.
maes
Başarılı
Çok iyi başarıların devamını dilerim. Hangi bölümü okuyorsun kardeşim?Ben de 10. sınıfta 93 ortalama yapmıştım. Bunu dersleri takip ederek, defter tutarak, sınıf içindeki hal ve hareketlerime dikkat ederek ve sınavlara çalışarak yaptım. Öyle çok çalışmaya da gerek yok akıllı çalışsan yetiyor. Tabii hocalarla da aranı iyi tutman lazım.
Daffy Duck
Üstün
Bilişim Teknolojileri okuyorum abi.Çok iyi başarıların devamını dilerim. Hangi bölümü okuyorsun kardeşim?
maes
Başarılı
Hocaların iyi o zaman bu kadar güzel notlar çıkardıysan.
Güncelleme:
96 hedefi ile başlanan dönemi 83.8 ile bitirip takdiri kaçırdım. Edilecek her türlü hakaret ve olumsuz sözleri de kabul ediyorum. Ortada ki problemin %1'i bile benim dışımda bi sorun değil. Her şeyiyle benim sorunum. 16 senelik hayatımın tamamı bi problem, sorun. 11 için sahte sözlerle kendimi kandirmadan ne kadar kritik bir eşikte olduğumu kavrayarak hareket edeceğim.
96 hedefi ile başlanan dönemi 83.8 ile bitirip takdiri kaçırdım. Edilecek her türlü hakaret ve olumsuz sözleri de kabul ediyorum. Ortada ki problemin %1'i bile benim dışımda bi sorun değil. Her şeyiyle benim sorunum. 16 senelik hayatımın tamamı bi problem, sorun. 11 için sahte sözlerle kendimi kandirmadan ne kadar kritik bir eşikte olduğumu kavrayarak hareket edeceğim.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
3.000 TL bütçe ile Xbox Series S için kulaklık önerisi
- BronxDominician
-