Ben dahil neredeyse herkes götürüyor bizim sınıfta bir şey demiyorlar. Ama ekranlı bir tane JBL kulaklık vardı o ise kulaklık bilememSelam, maalesef yarın okullar açılıyor bildiğiniz üzere. Ben şu an endüstri meslek lisesinde okuyorum ve sizce bu okulda Bluetooth kulaklık yasak mıdır? Telefon yasak zaten, sabahları bir torbaya toplanıyor telefonlar ve akşam geri dağıtılıyor ama kulaklık da toplanmalı mı? Ya da yasak mı kulaklık? Kulaklığım AirPods tarzı, hafıza kartı girişi vb. yok haliyle.
Detaylar
Kim cevapladı?ARDACD
Yetkin
Bende endüstri bilişim bölümü 9.sınıf öğrencisiyim.
Güç yetiremiyorlar genellikle biraz serbest okul.
Bende şu an endüstri bilişim 9'um hocam bizde kurallar biraz sıkı telefon konusunda maalesef. Saklayanı buldukları anda disiplin.
Ben dahil neredeyse herkes götürüyor bizim sınıfta bir şey demiyorlar. Ama ekranlı bir tane JBL kulaklık vardı o ise kulaklık bilemem![]()
Lesgo i18-Touch benim kulaklığım ekran yok.
Konsol yasak denmiyor diye biliyorum.Biz PS4 getirmiştik müdür görmüştü ama bir şey dememişti.
ARDACD
Yetkin
Bende diyeceklerini sanmıyorum çünkü öğrencilerin konsol götürecek kadar çılgın olduklarını bilmiyorlar.
Bende şu an endüstri bilişim 9'um hocam bizde kurallar biraz sıkı telefon konusunda maalesef. Saklayanı buldukları anda disiplin.
Lesgo I18-touch benim kulaklığım ekran yok.
Bizim okul pek disiplinli değil.
Sanırım her meslek lisesi aynı değil biraz iyi olabilir sizin ki.
ARDACD
Yetkin
Bizim okul pek disiplinli değil.
Sanırım her meslek lisesi aynı değil biraz iyi olabilir sizin ki.
Yok hocam bizimki endüstri pek mükemmel değil ama sapıklık tedbiri deniliyor telefon konusunda.
İsmail Yıldız 2
Başarılı
Son senem, yıl sonu bunu denemek istiyorum.Biz PS4 getirmiştik müdür görmüştü ama bir şey dememişti.
ARDACD
Yetkin
Bir çılgın daha...
Bende diyeceklerini sanmıyorum çünkü öğrencilerin konsol götürecek kadar çılgın olduklarını bilmiyorlar.
Bilmiyorlar ki imkanim olsa PC'yi kucaklayip getirecegimi