Eyvallah teşekkür ederim. Yarın ilk iş iletişime geçeceğim.

Arkadaşlar bir şey soracağım. Aşağıdaki dump dosyasının içinde en altta os versiyonu olarak neden win10 gözüküyor bir bilgisi olan var mı?

Bir de bu nvlddmkm.sys doyasıyla ilgili internette araştırma yaptığımda, nvidia kullanıcılarının en sık karşılaştığı hata olduğu yazıyor.
Bu hatayla ilgili de nereyi okusam yazılımsal olduğunu söylemişler ve kart değişimden sonra bunu yaşamaya başlamış diğer kullanıcılar da, ama ben çözemedim açıkçası.

Sorunun kartla alakalı olmaması adına her şeyi irdeliyorum artık :D

@Yusuf7878 @Xbox 360E @UNTETHERED
Driver sürümü nedir hocam?

Driver sürümlerini teker teker deneyin hocam isterseniz. Belki driver yüzünden böyle bir hata veriyordur.
İşin garibi, sorunu yaşayan herkes farklı bir şekilde çözmüş. Benim en büyük sıkıntım çözüm denedikten sonra sorunun düzeldiğini anlayabileceğim bir yöntem olmaması. Foruma ilk yazmamdan önce 3 gün geçmişti bu problemi yaşayalı. Tamamen piyango :/

Driver sürümlerini teker teker deneyin hocam isterseniz. Belki driver yüzünden böyle bir hata veriyordur.
Hocam sen diğer konuya yazınca aklıma geldin. Benim 3070 ikinci el ve arızalıymış. Adamlar dolandırıcı çıktı. Garantisi bile yoktu. İadeye yollayıp tüketici mahkemesine başvuruda bulundum.

Şimdi RX7700XT kullanıyorum.

Son düzenleme:
İşin garibi, sorunu yaşayan herkes farklı bir şekilde çözmüş. Benim en büyük sıkıntım çözüm denedikten sonra sorunun düzeldiğini anlayabileceğim bir yöntem olmaması. Foruma ilk yazmamdan önce 3 gün geçmişti bu problemi yaşayalı. Tamamen piyango :/

Hocam sen diğer konuya yazınca aklıma geldin. Benim 3070 ikinci el ve arızalıymış. Adamlar dolandırıcı çıktı. Garantisi bile yoktu. İadeye yollayıp tüketici mahkemesine başvuruda bulundum.

Şimdi RX7700XT kullanıyorum.
Geçmiş olsun hocam. Talihsizlik olmuş gerçekten de.