Max Caulfield 41

Üstün
Makaleler
15
Yer
Arcadia Bay
Merhaba arkadaşlar. 3 gün önce AliExpress'ten 8BitDo Ultimate C Wired gamepad sipariş ettim. Normalde şu anda sayfaya girip bakınca vergi dahil toplam 1125.70 TL görünüyor fakat ben aldığımda sanırım AliExpress'ten ilk defa alışveriş yapıyor olmamdan dolayı vergi dahil 729.72 TL'den aldım.

Elimde Logitech F310 mevcut şu anda güncel olarak Amazon.com.tr ve Hepsiburada'da 729 TL'den satılıyor. Ancak ben 2018'in Ocak ayında almıştım ve 109.70 TL vermiştim. Fakat F310 epey kötü.

Bir kere trigger tuşları o kadar kötü ki Star Wars Battlefront II'de ışın kılıcıyla vurmak için RT'ye bas bırak yapıyorum fakat bıraktığımı algılaması için elimi tamamen çekmem gerekiyor. En ufak bir basım kalsa basılmış olarak algılıyor ve karakter saldırıya devam etmiyor. Ayrıca analogları da epey berbat. Koşmak için sol analoga basılı tutuyorum, ikide bir koşmayı bırakıyor. İllaki köküne kadar bastırmam gerekiyor, o zaman da parmağım ağrıyor. F310 hiç ergonomik de değil. Birkaç dakika kullanınca elimde ağrılar oluşuyor.

8BitDo Ultimate C Wired ile Logitech F310'u karşılaştıracak olursak aradaki net farklar nedir? Birçok konuda Ultimate C'nin Xbox 8. nesil ile 9. nesil gamepad arasında bir kaliteye sahip olduğu yazılmış. Gerçekten konforlu ve rahat hissettirir mi? Ayrıca trigger tuşları F310'daki o bırakmama olayını yapar mı?

Aynı cümlede yan yana gelmesi bile 8BitDo'ya hakarettir. Tartışmasız Ultimate C olmalı.
Neyse bakalım, ürün gelince daha detaylı deneyimleyeceğim. İnceleme konusu da açabilirim belki.

İnceleme konusunda ne gibi noktaları test etmem iyi olur? Yani içi boş inceleme yapmak istemiyorum.

Neyse bakalım, ürün gelince daha detaylı deneyimleyeceğim. İnceleme konusu da açabilirim belki.

İnceleme konusunda ne gibi noktaları test etmem iyi olur? Yani içi boş inceleme yapmak istemiyorum.
Malzeme hissiyatına, fiyatına oranla performansına, titreşim motoruna vs. dikkat çekebilirsiniz. Bunların haricinde genel olarak tasarımına değinebilir ve kendinizce konsolda gördüğünüz eksikleri söyleyebilirsiniz. Ürünü, aynı fiyat bandında olan diğer ürünlerle karşılaştırabilir ve oyun deneyimlerinizi de aktarabilirsiniz ayrıca. İyi sosyaller. 😊

Malzeme hissiyatına, fiyatına oranla performansına, titreşim motoruna vs. dikkat çekebilirsiniz. Bunların haricinde genel olarak tasarımına değinebilir ve kendinizce konsolda gördüğünüz eksikleri söyleyebilirsiniz. Ürünü, aynı fiyat bandında olan diğer ürünlerle karşılaştırabilir ve oyun deneyimlerinizi de aktarabilirsiniz ayrıca. İyi sosyaller. 😊
Elimde F310 dışında hiçbir ürün yok. O yüzden Ultimate C'yi F310 dışında hiçbir şeyle karşılaştıramam. Yani birinci parti deneyim olmadıktan sonra farazi konuşmak mantıklı gelmiyor.

Fakat onun dışındaki tüm konularda yorum yapacağım. Ek olarak Gamepad Tester gibi testleri de yapacağım.

8BitDo genel anlamda düşünebileceğiniz her alanda F serisi kontrolcülerden iyidir.
Çok teşekkür ederim.
Demek siz kapsamlı bir inceleme yapmışsınız. Ben buna ek olarak Gamepad Tester testini de yapmak istiyorum. Bir de siz Wireless modelini incelemişsiniz. Ben de o zaman Wired modelini incelerim ❤️

Çok teşekkür ederim.

Demek siz kapsamlı bir inceleme yapmışsınız. Ben buna ek olarak Gamepad Tester testini de yapmak istiyorum. Bir de siz Wireless modelini incelemişsiniz. Ben de o zaman Wired modelini incelerim ❤️
Bekliyoruz hocam, benim kolun RB ve LB'si bozuk olduğu için orası yanlış oldu. Sizin ki daha doğru bir inceleme olue. Hayırlı olsun.