Exclaubb12
Başarılı
Hocam zaten xbox tarzı kol istemiyorum ayrıca 1000 TL verdikten sonra bence 300 daha koyup F710 almak daha mantıklı.
Hocam zaten xbox tarzı kol istemiyorum ayrıca 1000 TL verdikten sonra bence 300 daha koyup F710 almak daha mantıklı.
Berbat bir kol. Tuş hissiyatları ergonomisi berbat. Deneyip gör öyle karar ver 5 tane kol denedim en kötüsü oydu. Xbox kolu daha rahat bu arada.Hocam zaten xbox tarzı kol istemiyorum ayrıca 1000 TL verdikten sonra bence 300 daha koyup F710 almak daha mantıklı.
Xbox tarzı kol, dualsense'den daha rahattır. Ben de 2 gün önce falan dualsense daha rahat diyordum mağaza da denedim bir xbox kolunu. Hiç denemediyseniz garip gözüküyor olabilir ama zamanla alışınca çok daha rahat olur ve GP30 inanılmaz rahat gelir F310'a nazaran. Bak kullanıcısı olarak inanılmaz kötü.Hocam zaten xbox tarzı kol istemiyorum ayrıca 1000 TL verdikten sonra bence 300 daha koyup F710 almak daha mantıklı.
Bütçen 1300 ₺ çıkıyorsa ve peşin fiyatına iki ay taksit falan uyguna ne F710 ne de Bloody al. Bağlantıdaki ürün daha mantıklı oluyor.Hocam zaten xbox tarzı kol istemiyorum ayrıca 1000 TL verdikten sonra bence 300 daha koyup F710 almak daha mantıklı.
Xbox kolu neden kullanamama gibi bir düşünceniz var?Gerçekten hepinize çok teşekkürler ama ben cidden xbox kol kullanabileceğimi sanmıyorum hiç hayatımda elime bile almadım. En azında Dualsensi nadir olsa playstation kafeye gittiğimde kullandım yani hiç yoktan bir el, göz aşinalığı var. Kesinlikle size inanıyorum xbox kol daha rahattır ama kendimin kullanabileceğine inanmıyorum.
@ozgunokia, @8898, @1247,
Dediğim gibi xbox kol kullanabileceğimi sanmıyorum. Peki F710 yerine önerebileceğiniz ne var? Çünkü kimse pek de memnun değil.
Bütçe gpw70e kadar artarsa bunun yerine fantech shooter 3 almak daha mantıklı olurhttps://www.itopya.com/a4tech-bloody-gpw50-24g-usb-beyaz-kablosuz-gamepad_u26658 F710 alma bunu al geç.
Butce 200tl artarsa bunu al. https://www.itopya.com/a4tech-bloody-gpw70-sports-beyaz-24g-kablosuz-rgb-gamepad_u26655
Xbox kol kullanamıyorum diye belirtti kendisi.Bütçe gpw70e kadar artarsa bunun yerine fantech shooter 3 almak daha mantıklı olur.
Kusura bakmayın ilk sayfadayken yazmıştım sonrasını görmemişim