Uzun süredir kullanmadığım Logitech F710'u bugün kullanayım dedim, USB'yi takınca algılama sesi geliyordu lakin kol hiçbir türlü çalışmıyordu ve yanması gereken yeşil aktiflik ışığı da yanmıyordu.
İnternette biraz gezindim, F710 Connect Utility gibi bir program gördüm.
Açılınca şöyle bir ekran karşımıza çıkıyor:
Türkçesi:
Not 1: Sitede Windows 10 ve aşağısı programlar için çalışacağına dair bilgi verilmiş lakin ben Windows 11 kurulu sistemde indirdim ve çalıştı.
Not 2: Bunu indirmeseydim, burada yazılı olan adımları uygulasaydım yine işe yarar mıydı, bunu bilmiyorum. Belki programın hiçbir amacı yoktur, sadece yapılması gereken kurulum adımlarını gösteren basit bir programdır. Neyse, her halükarda sorunum çözüme kavuştu.
İnternette biraz gezindim, F710 Connect Utility gibi bir program gördüm.
Açılınca şöyle bir ekran karşımıza çıkıyor:
Türkçesi:
- F710 alıcısını USB portundan sök.
- Pillerden 1 tanesini sök.
- Alıcıyı USB portuna geri tak.
- 30 saniye içinde söktüğünüz 1 pili geri takın.
Not 1: Sitede Windows 10 ve aşağısı programlar için çalışacağına dair bilgi verilmiş lakin ben Windows 11 kurulu sistemde indirdim ve çalıştı.
Not 2: Bunu indirmeseydim, burada yazılı olan adımları uygulasaydım yine işe yarar mıydı, bunu bilmiyorum. Belki programın hiçbir amacı yoktur, sadece yapılması gereken kurulum adımlarını gösteren basit bir programdır. Neyse, her halükarda sorunum çözüme kavuştu.