Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

emre259

Uzman
2023 yılında aldığım F710 gamepad'in sürekli bağlantısı kopuyordu. O zamanlar aldığım yerle konuştum ettim ama yardımcı olmadılar, ben de kaldırdım attım bir köşeye. Başka marka almıştım. Dün aklıma geldi, bir global servislerine yazayım dedim ne kaybederim diye. Ben alıcının bozuk olduğunu düşünerek yeni bir alıcı talep ettim. Başta benim için çeviri ile Türkçe konuştular, sonra İngilizce konuşuruz siz yorulmayın dedim, samimi bir şekilde derdimi dinlediler ve çözüm konusunda ikiletmediler bile. Şaşırdım açıkçası. Faturayı istediler, yolladım ve sonra adres vb. bilgileri yolladım. Bugün gelinen noktada 2 gr'lık parçayı ücretsiz bir şekilde Hollanda'dan Adana'ya kargolamışlar. Çok hızlı ve sorunsuz oldu, ürün berbat kronikli ama yurtdışı ayağı 3 yıl sonra bile halletti. Gelelim asıl konuya. Ben bu parçayı gümrükten sorunsuz alabilir miyim sizce?

Screenshot_20250924_194849_Chrome.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Tam 4 günde ücretsiz bir şekilde Hollanda'dan geldi. Aslında şüphelendiğim parçayı risk alarak istedim, çalışacağından emin değildim ama doğru tahmin etmişim. 3 yıldır yatan bir aralar kırmayı hayal ettiğim gamepad artık çalışıyor. Buradan sevgili Logitech'e teşekkürlerimi iletiyorum.

20250929_151637.webp