kiyaz

Uzman
TR'den aldığım üründe teknik problem yaşadım ve global Logitech'e ulaştım 1 saatlik konuşmanın ardından olayı çözdük ve tarafıma garanti kapsamında 0 ürün kargolandı ürün UPS Kargo ile Hollanda'dan Türkiye gümrüğüne geldi sorunda tam burada başlıyor. Bugün öğlen saatlerinde UPS tarafından SMS aldım ekte mecut. Büyük ihtimal bu ürün gümrükte kalacak ya da benden kulaklığın 3 4 katı kadar ücret talebi olacak vekaletname vb durumlar. Daha önce böyle bir problem ile karşılaşan oldu mu?

1752700698125.webp

1752700709940.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Logitech tarafından hediye olarak RMA için yollandigini belirtebilirsiniz.

Açıklama kısmına garanti kapsamında ürünün geldiğini herhangi bir ticari amaç olmadığını belirttim ama sizde takdir edersiniz ki bu işler tamamen gümrük memurunun inisiyatifi altında.

Memur'un keyfine bağlı, ben yasa çıkmadan önce bile Noctua'nın yolladığı yükseltme kiti için 400 500 lira para vermiştim.

Bu olay 5 yıl önce de zordu. Ürünün Türkiye'deki satıcıfan alındığına dair faturayı ve logitech görüşmelerini iletirsen belki geçer. Ben Logitech ürününü 5 yıl önce geçirirken kılı 40 yarmıştım.

Logitech ile iletişime geçtiniz mi?

Evet geçtim ürünü kendilerine iade edeceğim ama Logitech oluşturulan ticketlere çok geç bakıyor. Ek olarak bu forumda dahil olmak üzere biraz araştırma yaptım kulaklığı telsiz iletişim aracı olarak değerlendiriyormuş gümrük. Bu kararı alan heyet 60 yaşında teknolojinin TSI'nden anlamayan ekip sanırım. Kulaklıklar asla gümrükten geçmiyormuş.

Bu olay 5 yıl önce de zordu. Ürünün Türkiye'deki satıcıfan alındığına dair faturayı ve Logitech görüşmelerini iletirsen belki geçer. Ben Logitech ürününü 5 yıl önce geçirirken kılı 40 yarmıştım.

Şu an bir şey iletme şansım yok zaten tınlamıyorda millet noterden vekalet verdirip yine alamamış. G29 gümrükten geçiyor kulaklık geçmiyor neden? Telsiz iletişim aracıymıç.