serhatmorgan 10

Başarılı
Eskiden böyle değildi. Bilgisayar açılınca Riot Client arkada açılır, LoL'e tıklayınca hiçbir sekme açılmadan direkt LoL'e girerdi. Şimdi tıklayınca önce Client açılıyor ve oradan "OYNA"ya basmam gerekiyor. Bunu eski hâline getirmenin bir yolu var mı? Yoksa artık böyle mi devam edecek? :rolleyes:

Riot sistemi güncelledi, artık tüm oyunlar önce genel istemci ekranına yönlendiriliyor. Masaüstündeki kısayolun hedef kısmına özel başlatma kodunu eklersen direkt girebilirsin, bunun dışında varsayılan sistem artık böyle çalışıyor.

Vanguard'dan tiksindiğimiz gibi Riot Client'tan da tiksindim. Böyle rezalet bir şirket olamaz ya. Ben LoL istiyorum adam yanına hediye olarak TFT veriyor.

Vanguard'dan tiksindiğimiz gibi Riot Client'tan da tiksindim. Böyle rezalet bir şirket olamaz ya. Ben LoL istiyorum adam yanına hediye olarak TFT veriyor.
Aynen sorma valla. Tek tıkla oyuna girmek bile lüks olmuş.
Riot sistemi güncelledi, artık tüm oyunlar önce genel istemci ekranına yönlendiriliyor. Masaüstündeki kısayolun hedef kısmına özel başlatma kodunu eklersen direkt girebilirsin, bunun dışında varsayılan sistem artık böyle çalışıyor.
Kodu nasıl ekleyebilirim hocam ve kod nedir?

Aynen sorma valla. Tek tıkla oyuna girmek bile lüks olmuş.

Kodu nasıl ekleyebilirim hocam ve kod nedir?
Masaüstündeki LoL kısayoluna sağ tıklayıp özelliklere gir, hedef kısmındaki yazının en sonuna bir boşluk bırakıp --launch-product=league_of_legends --launch-patchline=live ekle ve kaydet.