Bütçe
25.000 TL
Ya arkadaşlar çok arada kaldım. Şimdi ben okuyorum ve arada okula laptop götürmem gerekiyor nadirde olsa. Benim şuan huawei bir laptopum var ve her işimi görüyor. Aynı zamanda eski bir kasam var. Ben şimdi kasa mı alsam yoksa laptop mu alsam karar veremedim. Aslında kasa almak çok daha mantıklı ama kasa alırsamda çok oyun oynarım gibi geliyor. O yüzden karar veremedim. Oyun çok oynamakta istemiyorum.

Ya arkadaşlar çok arada kaldım. Şimdi ben okuyorum ve arada okula laptop götürmem gerekiyor nadirde olsa. Benim şu an Huawei bir laptopum var ve her işimi görüyor. Aynı zamanda eski bir kasam var. Ben şimdi kasa mı alsam yoksa laptop mu alsam karar veremedim. Aslında kasa almak çok daha mantıklı ama kasa alırsamda çok oyun oynarım gibi geliyor. O yüzden karar veremedim. Oyun çok oynamakta istemiyorum.

22.646TL

429TL farkla fazeon kule Tipi soğutucuyu seçin.

Hocam üniversite dersleri değil de genel olarak hayatta oyun oynamamak lazım gibi geliyor. Aslında boşa zaman harcıyoruz.

Herkes 7/24 kariyer kassın insan olmayalım o zaman.😀 Gerekli sorumlulukları aksatmadan bence istenildiği kadar oyun oynanabilir. Ancak ince çizgi aşılmamalı.

Herkes 7/24 kariyer kassın insan olmayalım o zaman.😀 gerekli sorumlulukları aksatmadan bence istenildiği kadar oyun oynanabilir. Ancak ince çizgi aşılmamalı.

Ya hocam şöyle sorumluluk değil de sanki oyun oynamak yerine dışarı çıkıp gezmek veya kitap okumak film izlemek sanki daha faydalı gibi geliyor. O yüzden laptop alıp oyunu azaltsam daha mantıklı olabilir gibi geliyor ama laptoptada LoL Valorant PUBG'yi akıcı oynayabilir miyim bilmiyorum.

Ya hocam şöyle sorumluluk değil de sanki oyun oynamak yerine dışarı çıkıp gezmek veya kitap okumak film izlemek sanki daha faydalı gibi geliyor. O yüzden laptop alıp oyunu azaltsam daha mantıklı olabilir gibi geliyor ama laptoptada LoL Valorant PUBG'yi akıcı oynayabilir miyim bilmiyorum.

Hikayeli oyublar oynamayı denedin mi?