Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Selamlar; lütfen prim ve kahramanlık, nasihat vermek için mesaj atmayın. "Serial numarası nasıl degiştirilir?" yazdım, "İnşallah degişmez iyi olmuş" falan yazınca sevimli olmuyorsunuz, aksine itici oluyorsunuz. Yapmayın böyle belki hile ile oynamak senin hoşuna gitmeyebilir bu tamamen senin tercihindir. Yapmayın böyle arkadaşlar, çözüm odaklı bilgisi olan yazsın rica ediyorum.

Selamlar; lütfen prim ve kahramanlık, nasihat vermek için mesaj atmayın. "Serial numarası nasıl degiştirilir?" yazdım, "İnşallah degişmez iyi olmuş" falan yazınca sevimli olmuyorsunuz, aksine itici oluyorsunuz. Yapmayın böyle belki hile ile oynamak senin hoşuna gitmeyebilir bu tamamen senin tercihindir. Yapmayın böyle arkadaşlar, çözüm odaklı bilgisi olan yazsın rica ediyorum.
Eğer şikayetiniz varsa rapor atabilirdiniz, konu açacak kadar da önemli bir şey değil sanki ailenize sövülmüş.

Raporlayıp geçin ve kafaya takmayın hocam. En basitinden gereksiz mesaj sayılır.

Herkes kendinden sorumlu, hile açmışsınız ya da seri numarası değiştirmişsiniz, emin olun bu tarz şeyler yapmanız kimsenin umrunda değil. Sadece etik değerler dediğimiz kavramlara pek uymuyor bu hareketler. Bu yüzden de tepki almanız normal diye düşünüyorum.

Arkadaş bize beddua ediyor, bana umarım bilgisayarın yanar ve bütün ailen yangında ölür tarzı bir şey yazmıştı, bu tavırla kimse yardım etmez bu kişiye.

Ayrıca hile açmadım demişti, yalan da söyledi, üstüne verdiğimiz hile açmadıysan bilet aç, donanımını değiştir gibi sözlere de hakaretler savurdun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Forum kurallarına göre warez yasak.

• Beğendim
İfadeler: 144
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.