Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Normal araba ehliyetim var yanında M sınıf ehliyet vermişler.
O zaten standart hocam
Normal araba ehliyetim var yanında M sınıf ehliyet vermişler.
O zaten standart hocam
Yapılabilir ama kuryeler için yeni yönetmelikler geliyor. P1 falan gibi. 50cc ile zorlanırsınız. Bazı motorlar var. Ruhsatta 50'lik ama alt motor 125'lik. Bunların da en büyük riski motorlu bisiklet gözüktüğü için sigorta çıkmıyor. Haberiniz olsun.
Yanlış bilgi: A1 sınıfı sertifikanın sürücü belgesi sistem kayıtlarına işlenmesi gerekir.
B tipi ehliyet almışsın zaten. B sınıfı ehliyet ile 125cc motor kullanılabiliyor.
Yanlış bilgi, B sınıfı ehliyet ile en fazla 50cc motor kullanılabilir. Dediğiniz şey ise B sınıfı ehliyet sahiplerinin A1 ehliyeti harçsız alabilmesi. Ancak bunun için sürücü kursu eğitimi + sınav ücreti gerekiyor.B tipi ehliyet almışsın zaten. B sınıfı ehliyet ile 125cc motor kullanılabiliyor.
Yanlış bilgi, B sınıfı ehliyet ile en fazla 50cc motor kullanılabilir. Dediğiniz şey ise B sınıfı ehliyet sahiplerinin A1 ehliyeti harçsız alabilmesi. Ancak bunun için sürücü kursu eğitimi + sınav ücreti gerekiyor.
Böyle bir sayfa var ancak sonradan değiştirdilerse bilmiyorum.
(Yanlış bilgi)
Son düzenleme:
Dediğim şeye geliyor: "Direksiyon eğitimi alıp sınavda başarılı olan sürücüler". Yani B sınıfı ehliyeti olduktan sonra direkt olarak 125cc motor kullanamıyorsunuz. Sınava ve eğitime tabi olmak durumundasınız.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
S Serisi tabletlerin pil performansı S Serisi telefonlara benziyor mu?
- Mr. Soprano