Detaylar
Kim cevapladı?Bir türlü modlansa bile anakartın VRM yapısı itibariyle sakıncalı duruyor.
dotsh
Üstün
Bir türlü modlansa bile anakartın VRM yapısı itibarıyla sakıncalı duruyor.
Şu an param yok. AM3 işlemci önerisi konusu açmıştım. Bana bu işlemciyi önerdiler. 1 ay bile olsa bu işlemciyi bu şekilde kullanmam gerekiyor.
Kullanmamak daha sağlıklı duruyor.Şu an param yok. AM3 işlemci önerisi konusu açmıştım. Bana bu işlemciyi önerdiler. 1 ay bile olsa bu işlemciyi bu şekilde kullanmam gerekiyor.
dotsh
Üstün
Bence o sistemi sat zaten kazıklandım falan demiştin, ikinci el bile olsa modern bir sistem topla.
Bu sistemi satsam 2-2.5 ya çıkar ya çıkmaz. Oda ekran kartı var diye. Ekran kartını satmazsam para bile etmez.
Bence satman lazım ileride hurdacı bile almaz yoksa. Biraz para biriktirip APU falan alırsın ikinci elden.Bu sistemi satsam 2-2.5 ya çıkar ya çıkmaz. Oda ekran kartı var diye. Ekran kartını satmazsam para bile etmez.
dotsh
Üstün
Bence satman lazım ileride hurdacı bile almaz yoksa. Biraz para biriktirip APU falan alırsın ikinci elden.
İmkansız şu an. Seneye staj var. Onunla toplarım toplarsam.
Bilgisayar şart değilse telefondan da işlerini derslerini halledersin.İmkansız şu an. Seneye staj var. Onunla toplarım toplarsam.
dotsh
Üstün
Bilgisayar şart değilse telefondan da işlerini derslerini halledersin.
Çoğu işimi bilgisayardan hallediyorum.