Ahmet21911

Gelişen
19 yaşındayım, gelirim yok ve lise mezunuyum. Kredi zaten asla alamam ama düşük limitli kredi kartı alsam çok iyi olur. Zaten ay sonu öderim. Var mıdır böyle banka? Lütfen sadece emin olanlar yanıt versin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Maaşı olmayan, düşük limitli kredi kartı alabilir ama her banka bunu yapmaz bankadan bankaya değişir, her bankanın bu konudaki yönetmenliği farklıdır o yüzden gidip soracaksın.

Veriyorlar ama limiti çok düşük oluyor örneğin ben Akbank’a başvurmuştum. Öğrenci kredi kartı adı altında 2000 limit verdiler kabul etmedim.

19 yaşındaysan başvuru yapabiliyorsun ama gelirin yoksa iş zor, bunu net söyleyeyim. Yine de kolay kredi kartı veren bankalar var. Özellikle gençlere/öğrencilere yönelik kartlar düşük limitli oluyor ve bazen gelir belgesi istemiyorlar. Ziraat Bankası’nın Genç Bankkart’ı, Garanti BBVA Bonus Genç, Yapı Kredi Play Kart ve Akbank Axess Genç bu konuda en çok denenenler. Limitler genelde çok düşük başlıyor (birkaç yüz – birkaç bin TL) ama ay sonu düzenli ödersen zamanla artabiliyor. Kesin onay diye bir şey yok ama geliri olmayan biri için en gerçekçi seçenekler bunlar.

19 yaşındaysan başvuru yapabiliyorsun ama gelirin yoksa iş zor, bunu net söyleyeyim. Yine de kolay kredi kartı veren bankalar var. Özellikle gençlere/öğrencilere yönelik kartlar düşük limitli oluyor ve bazen gelir belgesi istemiyorlar. Ziraat Bankası’nın Genç Bankkart’ı, Garanti BBVA Bonus Genç, Yapı Kredi Play Kart ve Akbank Axess Genç bu konuda en çok denenenler. Limitler genelde çok düşük başlıyor (birkaç yüz – birkaç bin TL) ama ay sonu düzenli ödersen zamanla artabiliyor. Kesin onay diye bir şey yok ama geliri olmayan biri için en gerçekçi seçenekler bunlar.
Öğrenci de değilim akbanktan ümitliyim.