Galatasaray yoğun baskı oluşturan ve büyük takımlara karşı daha farklı oynayan bir takım. Oyuncuların bu bilince Şampiyonlar Ligi maçlarında girdiğini Okan Buruk bizzat söyledi. İlk Liverpool ile karşılaştığımız maçta Osimhen ve savunmacılarımız üst düzey bir performans göstermişti; bu maçta ise tüm takımın daha iyi bir seviyede olduğunu düşünüyorum, özellikle orta saha hattının. Barış Alper çok yıkıcı bir oyuncu, ona karşı önlem almaya çalışacaklardır ama Juventus maçında olduğu gibi oldukça baskılı ve bekleri yıldırmaya yönelik oynayıp ilk yarıdan bir etki almamızı sağlayacaktır diye düşünüyorum. Osimhen de bu maç gol atmayı oldukça isteyecektir; kilidi ilk açanın kazanacağı ama Galatasaray'ın yükselen formu ve taraftar avantajıyla daha önde olduğunu düşünüyorum. Liverpool'un önemli birkaç eksiğini de hesaba katmak gerek; 150 milyonluk forveti yok, Endo önemli bir oyuncu, Conor Bradley döktürerek oynuyordu Premier League'de, Mamardashvili de çok dikiş tutan bir kaleci değil (Liverpool'da). İç saha maçı için 2-1 Galatasaray galibiyeti, deplasmanda ise göreceğiz.

Son düzenleyen: Moderatör:
GS'yi destekliyorum umarım kazanırız, fakat liverpool bence önceki maçtan dersini alarak gelecek bu maçta herşekilde daha iyi olmalıyız önceki maçtan çok daha iyi bir GS olmazsa liverpool alır. Geçen maç 75. dakikadan 90'a kadar 1 saat geçmiş gibiydi unutmayın.