Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
104
Yer
İstanbul
Arkadaşlar selam. Mac için bir dosya indirme aracına ihtiyacım var. Tonec'in IDM'sini lisanslı kullanıyorum ama Mac sürümü yok maalesef. Ücretli olması önemli değil, IDM kadar iyi olması önemli benim için. Önerilerinizi bekliyorum. Tecrübeli arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim.

Not: Native ARM sürümü olması kesinlikle bir artı. Yazılımın aktif geliştirildiğinin bir göstergesi.

1716962764661.webp

Arkadaşlar selam. Mac için bir dosya indirme aracına ihtiyacım var. Tonec'in IDM'sini lisanslı kullanıyorum ama Mac sürümü yok maalesef. Ücretli olması önemli değil, IDM kadar iyi olması önemli benim için. Önerilerinizi bekliyorum. Tecrübeli arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim.

Not: Native ARM sürümü olması kesinlikle bir artı. Yazılımın aktif geliştirildiğinin bir göstergesi.
MacBook Air M1 için Neat kullanıyordum ancak bazı linkleri yakalayamadığını ya da kendi kendine indirme esnasında kapandığını fark ettim. Ben de bir arayış içindeyim ama henüz düzgün çalışan bir IDM alternatifi bulamadım.

FDM_Team - 8 ay önce

Bu FDM ekibidir. Bu sorunun farkında olduğumuzu ve geçmişini aktif olarak araştırdığımızı kabul etmek istiyoruz. FDM web sitesindeki tüm bağlantılar şu anda düzgün çalışıyor olsa da, şu anda raporları özenle inceliyoruz. Bununla ilgili web sitemizde bir duyuru yaptık. Daha fazla ayrıntıyı burada bulabilirsiniz: Important Security Announcement to Our Valued Users – Free Download Manager

FDM_Team - 8 ay önce

Merhaba! İşte konuyla ilgili ikinci güncelleme. Sisteminizdeki kötü amaçlı yazılımın varlığını kontrol etmek için kullanabileceğiniz bir bash komut dosyası hazırladık.

Lütfen resmi sayfamızdaki talimatlarımızı inceleyin: Important Security Announcement to Our Valued Users – Free Download Manager

Sebep olabileceğimiz rahatsızlıktan dolayı bir kez daha içtenlikle özür dileriz.

FDM kullanmayin spyware istemiyorsanız.

MacOS'ta download Manager kullanmadim hiç ama xdm onerebilirim. Her yerde kullandigim cross platform bir download Manager. macOS destegi de vardir muhtemelen.

FDM spyware mi?

Windows için ne kullanabilirim IDM alternatifi.

Ee biz ne kullancaz? Ben Windows'ta bunu kullanıyorum. IDM de ücretli.

FDM diye önermeye gelecektim ama güvenilir değil diyorlar.
Alternatif olarak XDM veya Motrix kullanılabilir. Uzun zamandır XDM kullanıyordum, eskiden Motrix denemiştim fakat o zamanlar istediğim gibi değildi. Tekrar Motrix'e bir göz atacağım.