Hakan Yusuf

Yetkin
Makaleler
1
Yer
Kocaeli
i7 2600 işlemcim, 8 GB RAM'im var. Bu sistemle sanal makinede akıcı şekilde çalışabilecek bir macOS sürümü arıyorum. Kendim macOS Big Sur denedim ve inanılmaz kasıyordu. Safari'yi açmayı bırakın, daha ayarlara bile girememiştim. Önerilerinizi bekliyorum.

Kral sartlari zorluyorsun gibi. O islemciyle arayuzu bu kadar agir bir isletim sistemi hele hele sanallastirmak hele hele. RAM de sanallastirmaya yetersiz. Bence cok lazimsa Xcode falan direkt Hackintosh yap. Yok arayuzu guzel diyorsan Linux'a tema yap.

Kral sartlari zorluyorsun gibi. O islemciyle arayuzu bu kadar agir bir isletim sistemi hele hele sanallastirmak hele hele. RAM de sanallastirmaya yetersiz. Bence cok lazimsa Xcode falan direkt Hackintosh yap. Yok arayuzu guzel diyorsan Linux'a tema yap.

Benim amacım macOS kullanmak değil merak ettim arayüz nasıl animasyonlar nasıl diye o yüzden akıcı çalışan bir sürüm istedim. Hepsi aynıysa denemeye gerek yok.

Benim amacım macOS kullanmak değil merak ettim arayüz nasıl animasyonlar nasıl diye o yüzden akıcı çalışan bir sürüm istedim. Hepsi aynıysa denemeye gerek yok.
Desteklenen bir GPU'ya sahip olmadığın sürece hiçbir macOS sürümü deneyimsel olarak merakını ve beklentini karşılayamayacak.