Makaleler
5
Galatasaray-Hatayspor maçı 1-1 berabere sonlandı. Ne düşünüyorsunuz?

Ekran Alıntısı.webp

Yalan yok bu arada kazandıkları penaltı gerçekten penaltıydı, bariz bir şekilde topa elle müdahale var.

İlk yarı net elle oynama sonucu verilmeyen bir penaltı da var. İlk yarı değilse de ikinci yarıda takımı çok beğendim. Saçma sapan bir puan kaybı.

Pas atman gereken yerde şut, şut vurman gereken yerde pas atarsan sonuç gayet normal. Hoca orta sahaya oyuncu aramıyoruz diyor Sara dışında orta sahamız yok, Demirbay ileriye top taşımıyor. Sallai 2 maçtır göstere göstere faul yapıyor. Takımdaki tek bek'in Jakobs onu da stoperde oynatıyorsun.

95'te Jelert giriyor, ne bekliyorsun Jelert'ten? Son atağına çıkmışsın maç bitecek Bats Osimhen'e doğru atmayı denemek yerine geriye dönüyor. Takımda adam gibi yedek yok.

VAR'ın çağırmadığı el pozisyonu bence net penaltı ancak ikinci pozisyon penaltıdan alakasız bir pozisyondu. İlkine verip ikinciye verilmemesi gerekiyordu.

Cidden verilmeyen penaltı ayrı verilen penaltı ayrı bir rezalet. İsteseler bu kadar rezil yönetilemez herhalde yetmezmiş gibi her dakika oyun duruyor, Süper Lig’in özeti niteliğinde bir maç oldu.

Bu VAR hakeminin zamanında tekrarlanmış maçı var ya. Nereden buluyorlar da sokuyorlar şu adamları Türk Futboluna ben anlamıyorum.

Onun dışında hakem bahane değil. Senin ligde kümeye oynayan takıma rahat 3 tane atabilmen gerekiyor. Rehavet sonucu. Maç takıma yazar.