"dxdiag" komutunu açarak görünen modeli paylaşabilir misiniz? Sürücüleri elimdeki araç ile bulmaya çalışacağım. Elinizde Android telefon varsa, Wi-Fi bağlantısını bilgisayar ile paylaşabilir, Windows Update ile ağ sürücülerini indirebilirsiniz.
Hemen paylaşıyorum:

Elimde bir tane eski Android telefon vardı. Tavsiyeniz üzerine onunla internete bağlandım. Şimdi iTunes’u indiriyor, oradan paylaştığınız yöntemi deneyeceğim.

IMG_4557.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Hemen paylaşıyorum

Elimde birtane eski android telefon vardı tavsiyeniz üzerine onunla internete bağladım şimdi iTunes U indiriyor oradan paylaştığınız yöntemi deneyeceğim
Buldum. :) Bir açık kaynak araç vardı. Onu günümüzde çalışacak şekilde düzenleyip ekran görüntüsünde görünen modeli girdim.

Aracı indirmenize gerek yok ama meraklısı için: https://files.teteos.net/winlove/drivers/apple/brigadier.exe

Sizin (MacBookAir9,1) sürücüleriniz bu paketin içinde:

7-Zip ile çıkarmanız gerek.

Kurulumu nasıl yapacağınıza dair makale oluşturdum. İzninizle Mac fotoğrafınızı kullanıyorum. :)

Son düzenleme:
iTunes yardımı ile birçok driver’ı kurdu ama hâlâ hepsi kurulmuş değil. Bluetooth driver’ını yüklemedi, bir de ne işe yaradığını bilmediğim bir iki sürücü daha güncellenmedi. Cihaz güncel diyor iTunes ama hem çok ısınıyor hem de uçak motoru gibi çalışıyor. Şu an ne yapacağımı şaşırdım, çok yordu.

Bu arada ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim.

IMG_4560.webp

iTunes yardımı ile birçok driver’ı kurdu ama hâlâ hepsi kurulmuş değil. Bluetooth driver’ını yüklemedi, bir de ne işe yaradığını bilmediğim bir iki sürücü daha güncellenmedi. Cihaz güncel diyor iTunes ama hem çok ısınıyor hem de uçak motoru gibi çalışıyor. Şu an ne yapacağımı şaşırdım, çok yordu.

Bu arada ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim.

Eki Görüntüle 189045

Paylaştığım yeni rehberi deneyin. Olmadı yarın akşam saat 19'dan müsait iseniz uzaktan bağlantı ile kurmak konusunda yardımcı olabilirim. 🙏

Tamam birde o rehberle uğraşayım Windows ortamında indirme başlamadı Mac'de indirmeyi deneyim güncellemeleri yazarım.

Buldum. :) Bir açık kaynak araç vardı. Onu günümüzde çalışacak şekilde düzenleyip ekran görüntüsünde görünen modeli girdim.

Aracı indirmenize gerek yok ama meraklısı için: https://files.teteos.net/winlove/drivers/brigadier.exe

Sizin (MacBookAir9,1) sürücüleriniz bu paketin içinde:

7-Zip ile çıkarmanız gerek.

Kurulumu nasıl yapacağınıza dair makale oluşturdum. İzninizle Mac fotoğrafınızı kullanıyorum. :)

Buradaki pkg uzantılı dosyayı 7zip vb programlarla açamadım maalesef

Mac OS X de iken bootcamp programını açtım tepede Windows destek yazılımını indir seçeneği var onu kullanarak driverları indirdim. Tekrar Windows’a geçtim ve aygıt yöneticisine gidip tek tek sürücü güncelleştir deyip indirdiğim driver klasörünü gösterdim hepsini sorunsuz bir şekilde güncelledi.

Yeni bir sorun çıktı yeniden başlattıktan sonra Bluetooth çalışmamaya başladı ne yaptıysam düzeltemiyorum cmd komutu manuel olarak güncellemeye vs çalışıyorum duzelmiyor. Halbuki Logitech mouse umu bağlamıştım sorunsuz çalışıyordu.

Güncelleme Bluetooth pc yi her kapatıp açınca gidiyordu bir çok şey denedim en son regedit ayarı seviyesine giderek bir iki kod değiştirince duzeldi Bluetooth şuan tüm driverlar sıkıntısız yardımcı olan herkese teşekkürler

Dosya Ekleri

• IMG_4562.webp
    IMG_4562.webp
    2,3 MB · Görüntüleme: 38
  • IMG_4564.webp
    IMG_4564.webp
    2,4 MB · Görüntüleme: 28
Son düzenleme: