Makaleler
3
Yer
#RR2
Fiyatlara baktığım zaman en mantıklısı Apple gibi duruyor. Çünkü 45.000 TL tutuyor ve yanında 10.200 TL'lik kulaklık da veriyor. Fakat denilene göre 18'inde ürün elimde olacakmış fakat ben üniversite için Türkiye'de olmayacağım. Alan arkadaşlar varsa cidden bu kadar geç geliyor mu? Riskine değer mi? Ayrıca Apple dışında en indirimli neresi satıyor acaba?

En mantıklısını yapmış olursunuz. Apple Store dışında M4 MacBook Air’i daha uygun fiyata bulmak mümkün, fakat kulaklık hediyesi çok ciddi bir indirim avantajı sağlıyor. Eğer yaşadığınız bölgede Apple Store varsa, mağazadan teslim seçeneğiyle de satın almak mümkün.

En mantıklısını yapmış olursunuz. Apple Store dışında M4 MacBook Air’i daha uygun fiyata bulmak mümkün, fakat kulaklık hediyesi çok ciddi bir indirim avantajı sağlıyor. Eğer yaşadığınız bölgede Apple Store varsa, mağazadan teslim seçeneğiyle de satın almak mümkün.
Mağazadan 22 Eylül, eve teslimat 18-22 Eylül arası olarak gözüküyor. Bursa'da Apple Store yok lakin İstanbul'da olanlarda da 22 Eylül'de sistemi teslim edebiliyorlar. Benim 17'sinde haraket edip 18'inin gecesinde uçağa binmem gerekiyor.

Anladığım kadarıyla mecburen PT Teknoloji gibi sitelerden almam gerekecek. Yoksa her türlü Apple daha mantıklı.

45000 TL'ye Apple Store'dan öğrenci indirimiyle Macbook Air M4 aldığın zaman yanında 10200 TL'lik AirPods bedavaya geliyor.
Bunun dışında gördüğüm kadarıyla en ucuz firma PT Teknoloji ve onlar sadece 38000 TL'ye öğrenci indirimiyle satıyor.

Yani arada 3000 TL'lik kayıp olur en fazla.

Gürgençler'den 8 ay taksitle almış bulundum. Yardımlarınız için teşekkür ederim.

Son düzenleme: