MacBook alınır mı?

Bende ki M3 işlemci olduğu için Windows kurulmuyor. Ondan dolayı diğer masada ki masaüstüne uzaktan bağlanıyorum Windows programlarını çalıştırmak için.

Isin icine oyun girecekse MacBook almanin sonradan sizin icin zorluk cikaracagi asikardir. Ben MacBook kullaniyorum, Mac'te keyifle oynadigim tek oyun Hades'ti.

Is amacli nedense alistigim icin macOS isletim sistemini tercih ediyorum. Blender ve oyunlar(ham ekran karti gucu gerektirenler) icin ise Windows PC kullaniyorum.

Sizin icin en iyisi Windows olacaktir.

Herkes sanki oyun amaçlı alacakmışsın gibi davranmış ama ben çok iyi anladım. Arada sırada MacOS destekli oyunlar oynayabilirsin, App Store'dan bir sürü vakit geçirmelik oyun indirebilirsin veya AAA oyunları oynamak istiyorum dersen GeForce Now ile bu öncelikli olmayan ihtiyacını rahatlıkla karşılayabilirsin, onu dert etme. Oyun öncelikli olmayan, iş odaklı bilgisayar için kesinlikle MacBook öneririm. Şarjı resmen bitmiyor. 20 saate yakın pil ömrüyle sağladığı bu güce rağmen telefonlardan bile kat kat iyi.

Uzun ömür ve performans açısından Pro versiyon tavsiye ederim soğutma sistemi olduğu için ama işin gereği kullanman gereken yazılımlar çok güç gerektirmiyorsa, örneğin çoğunlukla doküman ve internet ağırlıklı bir ihtiyacın olacaksa Air rahatlıkla tercih edilebilir çünkü M işlemciler "ısınmama" konusunda iyi iş çıkarıyor.

Başka sormak istediğin bir şey olursa sorabilirsin. M2 MacBook Pro kullanıcısıyım ben.

Bu arada kısıtlanmışlık konusuna gelirsek öyle bir şey hissetmeyeceksin. Bu yıkılması gereken bir tabu.

EU4 halledilir de CS2 dedin koptuk.

Cevaplayan herkese teşekkürler. Asıl amacım elbette oyun oynamak değil, hadi CS'den de feragat ederim sorun yok fakat çok nadir de olsa Age of Empires 3-4, EU 4, CK 3, HOI 4 ve LoL açabilir mi? Bir de diyelim ben yılda 5-6 hafta bu oyunlara gömülsem pil sağlığını çok düşürür mü ve Air modeli aşırı ısınıp FPS düşüşüne sebep olur mu?

Altını çiziyorum asıl amacın laptopta oyun oynamak değil asla.

@zagor M2 Air'da LoL ve HOI4 oynuyorum, oynatıyor. RAM'i bile 8GB Pile de hiçbir şey olmaz merak etme.

GeForce NOW diye bir alternatif var zaten artık. 50+ Mbps internetin varsa bir çok ağır oyunu da şıkır şıkır oynarsın.

Bu problemleri en son düşüneceğin cihazlardan bahsediyoruz. Premium makineler bunlar. Isı kontrolü, pil yönetimi en üst seviyede olan pahalı cihazlar. Korkmadan keyfince kullanabilirsin istediğin gibi.

8 GB RAM de iş görür yani. Şahane. Peki Total War oynatır mı

Bu problemleri en son düşüneceğin cihazlardan bahsediyoruz. Premium makineler bunlar. Isı kontrolü, pil yönetimi en üst seviyede olan pahalı cihazlar. Korkmadan keyfince kullanabilirsin istediğin gibi.

Açık konuşayım böyle kompakt Windows laptoplar MacBook'tan daha pahalı. 1-2 aydır ITX sistemden kompakt tüm laptoplara kadar baktım. MacBook pahalı sanılsa da mühendisliği böyle olan Windows laptoplar batarya konusunda Macbooklar'ın yarısını sağladığı hâlde daha pahalı. Tabii ki iş için konuşuyorum, işin içine oyun girince bence uzak durulması gereken bir cihaz.

Total War denemedim açıkçası, beklerseniz akşama indirip denemiş olurum 1-2 oyununu.

Tamamdır, çok teşekkür ederim.

Bir de bir şey sormak istiyorum. 8 GB M2 Air modeli 4K video oynatma ve video editleme konusunda bir sorun çıkarır mı? Onun dışındaki işlerim çoğunlukla metin tabanlı. Yoksa kafam rahat olsun diye 16 GB veya Pro modele mi yönelmeliyim? Sanırım bahsettiğim işler için bu kadar masrafa gerek yok, yanılıyor muyum? @Elma ısıran @Sensei

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…