Herkes sanki oyun amaçlı alacakmışsın gibi davranmış ama ben çok iyi anladım. Arada sırada macOS destekli oyunlar oynayabilirsin, App Store'dan bir sürü vakit geçirmelik oyun indirebilirsin veya AAA oyunları oynamak istiyorum dersen GeForce NOW ile bu öncelikli olmayan ihtiyacını rahatlıkla karşılayabilirsin, onu dert etme. Oyun öncelikli olmayan, iş odaklı bilgisayar için kesinlikle MacBook öneririm. Şarjı resmen bitmiyor. 20 saate yakın pil ömrüyle sağladığı bu güce rağmen telefonlardan bile kat kat iyi.
Uzun ömür ve performans açısından Pro versiyon tavsiye ederim soğutma sistemi olduğu için ama işin gereği kullanman gereken yazılımlar çok güç gerektirmiyorsa, örneğin çoğunlukla doküman ve internet ağırlıklı bir ihtiyacın olacaksa Air rahatlıkla tercih edilebilir çünkü M işlemciler "ısınmama" konusunda iyi iş çıkarıyor.
Başka sormak istediğin bir şey olursa sorabilirsin. M2 MacBook Pro kullanıcısıyım ben.
Bu arada kısıtlanmışlık konusuna gelirsek öyle bir şey hissetmeyeceksin. Bu yıkılması gereken bir tabu.