MacBook alınır mı?

Video editleme işin içine girecekse 16 GB almalısın. Çünkü MacBook’lara sonradan yükseltme yapılamıyor. Uzun ömürlü olmaz. Çok sık bu tarz işler yapacaksan Pro modele yönelmeni tavsiye ederim ama arada sırada olacaksa Air yeterli olur.

Ben profesyonel olarak video işleri yapıyorum. 16 GB RAM tercih ettim. SSD 256 GB. Onu yükseltmeye gerek duymadım çünkü hızlı harici disklerle çalışıyorum iş yaptığım zaman. Bilgisayarda depolama yapmıyorum o yüzden yeterli oluyor.

Ağabey Hayır. Apple Kazıktır.

Alabilirsiniz. Oyun oynamak için pek ideal değil ama. Kısıtlanmış hissedersiniz ama alışınca oda geçer.

Total War Warhammer indirdim, oynadım, şıkır şıkır da oynattı. Savaş da yaptım, strateji haritasında da gezdim akıcıydı. 1920*1200 çözünürlüğünde, yüksek ayarlarda açtı. 8GB RAM metin işlerinde yeter ancak 4K video işlerinde üzebilir.

Pro'ya gerek yok bence. 16GB Air akar. Ama ve lakin PT'de en son 8GB RAM fiyatına çok iyi fiyata 16GB M3 Pro satılıyordu.

Air'de soğutma olmadığı için üzecek sizi, Geforce Now ayaklarına girersek buzdolabı da oyun oynatıyor. Oyunların hepsini kafanız rahat bir şekilde oynamanız mümkün değil. Uğraş babam uğraş.

Ha, oyunu bir kenara bırakırsak alınabilecek en iyi cihazlar MacBook'lar. Kompakt, uzun şarjı giden verimli makineler.

Sanal makine olarak kurabilmeniz gerekiyor diye biliyorum.

Video için çok teşekkür ederim. Ancak 1:44 olsun 2:05 dakikalara bakarsan M3 işlemci yazmıyor ondan daha M3 işlemci için gelen bir yama olmadığı için kurulamıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…