MacBook için Arzopa A3C Pro alınır mı?

Renk performansından genel olarak memnunum. Panel 12 bit, ihtiyaçlarımı fazlasıyla karşılıyor.

Renk performansından genel olarak memnunum. Panel 12 bit, ihtiyaçlarımı fazlasıyla karşılıyor.
Benim renk doğruluğuna aslında ihtiyacım yok A1 Gamut'un %100 sRGB olması yeterliydi fakat 14-13 inç civarı daha küçük bir ekran istediğimden bu modele yöneldim, OLED panel olması da epey ilgimi çekti. Küçük olan diğer ekranlar hep %45 NTSC.

A1 Gamut'un üstüne 1.600₺ fazladan vermem gerekiyor ama değer diye düşünüyorum.

Gaming.Gen.TR ve beta Plus aynı satıcı hocam. 1 adet 2 ucu Type-C 1 adet USB'den Type-C ve 1 adet mini HDMI'dan HDMI'a kablo çıkıyor. Ürün MacBook'da berbat çalışıyor. MacBook da sanki 4 bit çalışıyor gibi ekran piksellerin titrediğini renk geçişlerini falan görüyorum. Siyahlar zaten siyah değil ama IPS'e göre çok daha iyi. Renkler macOS harici bayağı iyi. Loş ışıkta ve karanlıkta OLED ile farkı epey belli oluyor ama aydınlık ortam veya gündüz ise hiç belli olmuyor.

Ürün native 10-bit bile değil 8-bit+frc. Windowsda yazan 12 bit gerçek değil.

Gaming.Gen.TR ve beta Plus aynı satıcı hocam
Teşekkürler hocam bilmiyordum.

Siz tavsiye eder misiniz IPS panelli modelin üzerine 1600-1800₺ vermeye değer mi?

Bir de rica etsem kılıfın fotoğrafını da atabilir misiniz veya videoda gördüğüm kılıfın aynısı olduğunu doğrulayabilir misiniz?

Gri bir çanta çıkıyor derimsi. IPS yerine kesinlikle alınır bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…