MisafirTerliği34
Yetkin
Videolarda gördüğün kılıf kutu içinden çıkıyor. L şeklinde ki Type C kablosu çıkmıyor fakat bu kabloyu kullanabilirsin.
Teşekkür ederim hocam.Videolarda gördüğün kılıf kutu içinden çıkıyor. L şeklinde ki Type C kablosu çıkmıyor fakat bu kabloyu kullanabilirsin.
Benim renk doğruluğuna aslında ihtiyacım yok A1 Gamut'un %100 sRGB olması yeterliydi fakat 14-13 inç civarı daha küçük bir ekran istediğimden bu modele yöneldim, OLED panel olması da epey ilgimi çekti. Küçük olan diğer ekranlar hep %45 NTSC.Renk performansından genel olarak memnunum. Panel 12 bit, ihtiyaçlarımı fazlasıyla karşılıyor.
Teşekkürler hocam bekliyorum.
Sürekli sırt çantamda olacağı için kılıfı olan bir model istiyorum. Aslında A1 Gamut almaya karar vermiştim ama bir videoda a3C Pro'nun kutusundan kılıf çıktığını gördüm. Beta teknoloji satıcısı da kılıf çıkmıyor demiş soru-cevap kısmında, benim de kafam karıştı var mı yok mu diye. Siz hangi satıcıdan aldınız acaba Gaming.Gen.TR mi yoksa beta Plus mı?
Renk performansından genel olarak memnunum. Panel 12 bit, ihtiyaçlarımı fazlasıyla karşılıyor.
Teşekkürler hocam bilmiyordum.
Teşekkürler hocam bilmiyordum.
Siz tavsiye eder misiniz IPS panelli modelin üzerine 1600-1800₺ vermeye değer mi?
Bir de rica etsem kılıfın fotoğrafını da atabilir misiniz veya videoda gördüğüm kılıfın aynısı olduğunu doğrulayabilir misiniz?
Eki Görüntüle 229991