Renk performansından genel olarak memnunum. Panel 12 bit, ihtiyaçlarımı fazlasıyla karşılıyor.
Benim renk doğruluğuna aslında ihtiyacım yok A1 Gamut'un %100 sRGB olması yeterliydi fakat 14-13 inç civarı daha küçük bir ekran istediğimden bu modele yöneldim, OLED panel olması da epey ilgimi çekti. Küçük olan diğer ekranlar hep %45 NTSC.

A1 Gamut'un üstüne 1.600₺ fazladan vermem gerekiyor ama değer diye düşünüyorum.

Teşekkürler hocam bekliyorum.

Sürekli sırt çantamda olacağı için kılıfı olan bir model istiyorum. Aslında A1 Gamut almaya karar vermiştim ama bir videoda a3C Pro'nun kutusundan kılıf çıktığını gördüm. Beta teknoloji satıcısı da kılıf çıkmıyor demiş soru-cevap kısmında, benim de kafam karıştı var mı yok mu diye. Siz hangi satıcıdan aldınız acaba Gaming.Gen.TR mi yoksa beta Plus mı?

Gaming.Gen.TR ve beta Plus aynı satıcı hocam. 1 adet 2 ucu Type-C 1 adet USB'den Type-C ve 1 adet mini HDMI'dan HDMI'a kablo çıkıyor. Ürün MacBook'da berbat çalışıyor. MacBook da sanki 4 bit çalışıyor gibi ekran piksellerin titrediğini renk geçişlerini falan görüyorum. Siyahlar zaten siyah değil ama IPS'e göre çok daha iyi. Renkler macOS harici bayağı iyi. Loş ışıkta ve karanlıkta OLED ile farkı epey belli oluyor ama aydınlık ortam veya gündüz ise hiç belli olmuyor.

2026-02-28 at 17.04.58.webp

Renk performansından genel olarak memnunum. Panel 12 bit, ihtiyaçlarımı fazlasıyla karşılıyor.

Ürün native 10-bit bile değil 8-bit+frc. Windowsda yazan 12 bit gerçek değil.

Gaming.Gen.TR ve beta Plus aynı satıcı hocam
Teşekkürler hocam bilmiyordum.

Siz tavsiye eder misiniz IPS panelli modelin üzerine 1600-1800₺ vermeye değer mi?

Bir de rica etsem kılıfın fotoğrafını da atabilir misiniz veya videoda gördüğüm kılıfın aynısı olduğunu doğrulayabilir misiniz?

1772289675513.webp

1772289679708.webp

Teşekkürler hocam bilmiyordum.

Siz tavsiye eder misiniz IPS panelli modelin üzerine 1600-1800₺ vermeye değer mi?

Bir de rica etsem kılıfın fotoğrafını da atabilir misiniz veya videoda gördüğüm kılıfın aynısı olduğunu doğrulayabilir misiniz?

Eki Görüntüle 229991

Gri bir çanta çıkıyor derimsi. IPS yerine kesinlikle alınır bence.