İmleç sağ tarafa geçiyor sadece. İnanılmaz olan kısmı göremedim.
Tüm olay bu entegrasyonun ve geçişin programsız, native sistem özellikleriyle ve çok hızlı gerçekleşiyor olması. Ayrıca tabletin tarafını algılaması da önemli bir mesele. Tüm ekosistem özelliklerinin yalnızca bir iCloud hesabı üzerinden yapılması da önemli. Tüm cihazlar sanki tek bir cihazmış gibi davranıyor. Bir canlıyı oluşturan organizmaların bütünü gibi.

Kısacası, teknolojinin hayatımızı kolaylaştıran her özelliğinin hastasıyız.

Tüm olay bu entegrasyonun ve geçişin programsız, native sistem özellikleriyle ve çok hızlı gerçekleşiyor olması. Ayrıca tabletin tarafını algılaması da önemli bir mesele. Tüm ekosistem özelliklerinin yalnızca bir iCloud hesabı üzerinden yapılması da önemli. Tüm cihazlar sanki tek bir cihazmış gibi davranıyor. Bir canlıyı oluşturan organizmaların bütünü gibi.
Native olarak gelmesi iyi ama bu tarz şeyler için bu kadar para vermek yerine program kullanarak yapmayı yeğlerim. Bu tarz özellikler için böyle paralar dökmek saçma geliyor bana.

Native olarak gelmesi iyi ama bu tarz şeyler için bu kadar para vermek yerine program kullanarak yapmayı yeğlerim. Bu tarz özellikler için böyle paralar dökmek saçma geliyor bana.
Sadece mouse diğer cihaza geçsin diye para vermiyorsun. Bir sürü kolaylaştırıcı özelliğin yanında bu sadece bir tanesi ve MacBook'ların genelde iş için tercih edildiği düşünülürse bu özelliklerin native olarak var olması ekosistemi daha değerli kılıyor.

Kaldı ki MacBook ve iPad cihazları fiyat/performans cihazlardır.

Bir anlığına yan monitör sandım MacBook'un yanındakini, sonradan fark ettim. Adamlar gerçekten çok iyi yapıyor şu senkronizasyon olayını. İleride hepsini alıp bir kereliğine bile olsa Apple ekosistemi kurmayı çok isterim :).