b.t

Uzman
Merhaba, MacBook Pro 2020 cihazım var Sequoia yüklüydü. Cihazın disk alanlarını sildim ve kurtarma modunda açılıyor fakat internetten macOS'u kuramıyor. USB'den denemeye çalıştığım zaman yüklediğim macOS yazılımını USB'ye atıp çalıştıramıyorum, nasıl giderebilirim sorunu? Görüntülerdeki ekranda kalıyor ve internetle alakalı bir problem yok 500Mbps güçlü bir internete bağlı.

Görseller altındır.

3956795640.webp

4084948023.webp

USB'den denemeye çalıştığım zaman yüklediğim macOS yazılımını USB'ye atıp çalıştıramıyorum
Muhtemelen kullandığın modelde bulunan Apple T2 Çipine takılıyorsun.

Kurtarma ekranında başlangıç güvenliği izlencesine gir ve göselde işaretlediğim alanları seç sonra dene.

macos-big-sur-recovery-mode-startup-security-utility.webp

Option command + r ile dene.
Bir keresinde. Modemin DNS ayarlarını değiştirip denediğimde olmuştu.
merhaba hala aynı sorunu veriyor nasıl çözeceğimi bilmiyorum o tuş kombinasyonlarını denedim dns ayarları ayarlanmıyor sadece şifre soruyor

Muhtemelen kullandığın modelde bulunan Apple T2 Çipine takılıyorsun.

Kurtarma ekranında başlangıç güvenliği izlencesine gir ve göselde işaretlediğim alanları seç sonra dene.

Eki Görüntüle 101048
bu ekran hiç gelmiyor direk bilgisayar açılınca wifi seçim ekranı geliyor başka bi ekran veya tuş yok

CMD + R ile sitemi açıp kurtarma modunda yapacaksın gösterdiğim yöntemi. Kurtarma ekranında izlenceler olacak.
İnternet bağlantısı kullanarak kurtarma moduna giriyor gösterdiğin görselde.